Az eredménynél és a pontoknál is fontosabb a mutatott játék a Ferencváros edzőjének a Dinamo Kijev elleni BL-meccsen.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
""Az eredménynél és a pontoknál is fontosabb a mutatott játék a Ferencváros edzőjének a Dinamo Kijev elleni BL-meccsen.""
Az első edzőzseni, aki megvilágosodott és kikristályosodtt benne, hogy a focit nem is gólra játszák. Na de akkor álljunk meg, hiszen ez a tudás a magyar csapatokban és edzőikben már vagy harminc éve ismert és gyakorolt. Ezért nem kell külföldi edzőt szerződtetni, sokszoros fizetéssel. Végre valaki, aki rávilágított a hazai futbal alaphibájára. De hiszen, itt a baj: a magyar bajnokságban szereplőknek még nem szólt senki, hogy ne gólra hajtsanak, hanem a ""mutatott játékra"".
Ha ezt valóban tudatosítani képes és a magyarok nem csak ösztönösen ilyen gyengék, akkor mégiscsak megér ez a Szergejgyerek minden pénzt. Egyetlen Eurocent se kidobott, amit rá költöttek és költenek ezután.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.