A Ferencváros hazai pályán kétgólos hátrányból egyenlítve játszott 2-2-es döntetlent szerdán az ukrán Dinamo Kijevvel a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek második fordulójában.

Megvan a Fradi első pontja a BL-ben
Fotó: MTI/Kovács Tamás

A vendégek az Ihor Haratin kezezése miatt megítélt büntetőből kerültek előnybe a 28. percben, majd a 41. percben Carlos De Pena fejezett be eredményesen egy villámgyors kijevi támadást. A zöld-fehérek az 59. percben Tokmac Nguen kapufás góljával szépítettek, a 90. percben pedig Franck Boli találatával egyenlítettek.

Megvan a Fradi első pontja a BL-ben
A ferencvárosi Lovrencsics Gergő (b) és Vitalij Bujalszkij, az ukrán csapat játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában játszott Ferencvárosi TC – Dinamo Kijev mérkőzésen a budapesti Groupama Arénában 2020. október 28-án. MTI/Czeglédi Zsolt

Szerhij Rebrov együttese jövő szerdán az olasz bajnok Juventust fogadja, azt a találkozót már a Puskás Arénában rendezik.

(MTI)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Rossz a cím. A helyes: Megvan a fradi első és utolsó pontja a BL-ben.
Cicamama55
Az első félidőben csapnivalóan játszottak. A második félidőre változtattak a tempón, el kezdtek futni. Ha elejétől úgy hajtottak volna mint a végén, talán még győzhettek is volna. Talán, mert lehet, akkor az ellenfél is jobb játékra kapcsolt volna...
Aki Én
Nem azt ígérte a nemzeti vajda, hogy egy migránst sem engedünk be, mert a magyarok úgy akarják?
kereső
@Aki Én: Ezek nem "élősködő" migráncsok, Ezek "dolgoznak" , gyarapitják a nemzeti vagyont- sohasem látott eredményekkel gazdagitják kis hazánkat. Na jó, ezért kifizettünk értüük néhány tiz milliót egyenként, most meg havonta szintén egyenként, hogy éhen ne haljank, és meglegyen a napi betevő. ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚtálom a focit- semmirevaló élősködők.
kereső
@sgl: Kijafaxom a Rebrov?? Valami nagy tudós? Kutató? Mérnök? Orvos? Mentős? Pedagógus?CNC gépkezelő? Nem, hanem egy qrvapecér focista.
Aki Én
@kereső: Amikor a franciák nyertek eb-n, vb-n, a fidesz csicskák azt harsogták, hogy nem franciák, hanem migránsok nyertek. Még a fidesz vezetők is ezt mondták, sorra linkelték a francia válogatott fotóit. A ,,milyen franciák" kérdéssel.
Most hol vannak???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.