Az MTK Budapest nem egyezett bele az Újpest FC halasztási kérelmébe, így mégis megrendezik a két csapat bajnoki mérkőzését vasárnap délután.

Tombol a koronavírus az újpesti csapatban, de mégis lejátsszák a vasárnapi meccset
Fotó: MTI/Illyés Tibor

Az Újpest FC honlapjának szombati beszámolója szerint koronavírusos megbetegedések és sérülések miatt igencsak megfogyatkozott a csapatuk, az első keretnek jelenleg kevesebb mint 11 tagja bevethető. Az együttes egy hete Predrag Rogan vezetőedző és a szakmai stáb fizikai jelenléte nélkül készül, a felkészülésben az U19-es és az NB III-as csapatok szakmai stábjai segítenek.

A mérkőzés elhalasztásába az MTK vezetősége nem egyezett bele, ezért a magyar szövetség nem engedélyezte azt, így az újpestieknek ifjúsági korosztályú futballistákkal kiegészülve kell pályára lépniük házigazdaként vasárnap 16 órától.

(MTI)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Igy több esélye lesz az MTK-nak a győzelemre? Az MLSZ téli álomba merült?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Most tortenik a focimeccsek meghosszabbitasa Lovasberenyig ! Aki nem ismeri orban "csakazertis" politikajat, az fel sem foghatja, hogy hogyan is ologeti meg az embereket szepen sorban... Es meg a kedvenc falabujaira sincs tekintettel!
25-bol 23 koronas! Gratula! Gondolom, azert a meccsrol nem hagyjak ki azt a ket egeszseges maflat sem...
Eppen most reggel irt a sogornom, hogy a 3 koronas fiatal kollegajabol 2 mar visszatert a meloba, de az oszi legyek novemberben aktivabbak, mint ok. Az egyikuk meselte, hogy reggelire megcsinalta maganak a tojasrantottat, es ez annyira kifarasztotta, hogy ebedig pihent, amit a felesege csinalt meg.
El tudom kepzelni, hogy az amugy nem Svhwarzenegger tipusu focistaink mekkora eronletnek orvendhetnek meg egeszsegesen is, nem hogy betegen!
csak úgy....
ki nyer ma? játék és patika 5 percben...
karma1
@csak úgy...: Kar, hogy nincs nevetos lajk...:o))))))
division
Megutáltatják teljesen az emberrel ezt a gyönyörű sportot lassan...
SystemError
Ez az egész kezd valami szürreális Michael Jackson Wonderland / Dr. Mengele buliba átmenni. Mármint Viktor elméje...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.