Több olyan ember és cég neve is felbukkan a Bp2017 Kft. szerződéslistáján, akik az állami cég volt vezetője körüli céghálóban is ott voltak. Saját érdekeltségeinek és ismerőseinek játszott át közpénzt a vizes-vb-t szervező cég volt vezetője – állítja a G7. Demeter Márta LMP-s képviselő küldte el a portálnak a Bp2017 Kft. 2017-es szerződéslistáját. Ebből az látszik a portál szerint: Balogh Sándor – Mager Andrea nemzeti vagyonért felelős miniszter volt férje – egy testvérpárral, egy testvértrióval és öt nővel állt szoros üzleti kapcsolatban, mindannyian szerepelnek a hozzá köthető cégháló több tucat vállalkozásában.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mindeközben

Fürjes NER-társ: „Karácsony Gergely városvezetésből elégtelen, panaszkodásból jeles”

A minap a párt központi napilapjának nyilatkozva Fürjes Balázs, a Miniszterelnökség Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkára, aki Gulyás Gergelyt, a Miniszterelnökséget vezető minisztert képviseli a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsában fakadt ki így a minap.
Bazsó úgy mellékesen mind az atlétikai VB (már 200 milliárd felett van a stadion ára), mind pedig a Puskás (itt háromszorosra ment fel az ár és kifejlesztették az atlétikai létesítmény-elemeket) kormánybiztosa is volt
Sőt hasonló feladatokat látott el a hasonlóan dráguló a vizes-vb környékén is.
Ez utóbbiról most került napvilágra, hogy: „Saját érdekeltségeinek és ismerőseinek játszott át közpénzt a vizes-vb-t szervező cég volt vezetője”! =))
csipetke
Na és?Mi ebben a furcsa?Az egész fidesz így épült fel.Orbán maga köré szedett egy valag biodíszlet bólogatójancsit,akik jól meg lettek/vannak fizetve.Aztán jöttek ezek rokonai, "a valakinek a valakijei",akiknek kellett egy jó kis zsíros állás.Nem baj,ha hülye,és nem ért semmihez, de pl így szaporodtak a miniszteri biztosok.Már annyian vannak,hogy el lehet rekeszteni velük a Dunát.Talán még fingásügyi-biztos nincs,de most,hogy adtam tippet,lehet,hogy majd lesz.Úgy szaporodnak,mint a tehénszaros pocsolyában a baktériumok.Ugyanígy vannak a közbeszerzésekkel is.Azért kell annyi lóvét lenyúlni,hogy ezt a siserehadat "etetni" tudja orbán,mert ha homok kerül a gépezetbe,és valahol elakad a della,összeomlik a kártyavár.Eccerű ez ,mint a fakocka

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.