A Real Madrid labdarúgócsapata érdeklődik Szoboszlai Dominik iránt – számolt be pénteken címlapján az AS spanyol sportlap.

Szoboszlai a Real Madridban? Reagált a klub
Fotó: MTI/Illyés Tibor

A spanyol sportlap értesülései szerint a La Ligában címvédő királyi gárda fiatalítási szándékkal több tehetség pályafutásának alakulását is követi, közülük kiemelkedik a Red Bull Salzburg 20 esztendős magyar támadó középpályása – írta pénteken az MTI.

A Nemzeti Sport kérése most a Marca újságírója a Real Madridnak is feltette a kérdést, valóban tervben van-e Szoboszlai szerződtetése.

A klub azt közölte, bár nagyszerű futballistának tartják Szoboszlait,

pillanatnyilag nincs a neve a listájukon, más ugyanis jelenleg a prioritás. 

Szoboszlainak 2022-ig élő szerződése van a Bajnokok Ligája csoportkörében szereplő Salzburggal, ahonnan az egybehangzó hírek szerint 25 millió euró alatti összegért valószínűleg nem fogják elengedni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Egymaga többet ér, mint az egész magyar válogatott.
Csibi
@Horizont: Salzburgban is ván ára a magyar focistának!
Nyírfa
@Horizont: 25 millió egy focistáért! Euróban! Hol ér annyit mint egy jó orvos, egy vérbeli pedagógus, egy művészi módon alkotó asztalos, egy szívet-lelket megmozgató zenész, színész, író, költő?
Attól milliomos, hogy rugdos egy labdát. Hogy Orbán is inkább ezt a módját választotta volna a meggazdagodásnak, ha már az emberek annyira hülyék, hogy ezért ennyi pénzt adnak.
Gazella
:D na igen a magyar hazugság a legjobb a világon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.