A Magyar Posta alkalmi bélyegblokkot bocsátott ki a Puskás Arénáról, 50 ezres példányban; ünnepi boríték is készült hozzá. A sorszámozott bélyegblokk Hefelle Glória grafikusművész tervei szerint az ANY Biztonsági Nyomdában készült 50 ezer példányban - írja a Magyar Posta közleményében.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Csak óvatosan az ilyen felszólításokkal

Új bélyeg bejelentés a buta cím mellett még nem kis hibával és egy kérdés

A derék napi.hu „Most Ön is hazaviheti a Puskás stadiont!” címmel számol be róla, hogy a Magyar Posta alkalmi bélyegblokkot bocsátott ki a Puskás Arénáról, 50 ezres példányban.
Nos azt kell mondjam, hogy kicsiny hazánkban jobb lenne az ilyen félreérthető felhívásokkal, mert sokan, nagyon sokan zsigerileg vonzódnak a hazahordásokhoz!
Ahogy az lenni szokott a bejelentés is elővette az orbáni blődlit, hogy „Közép-Európa legnagyobb stadionja ”, ami persze nem igaz a szokásos nézőszám értelemben, hisz nagyobb nála számos német stadion. Persze abban van nem kis igazság, hogy a legnagyobb – igaz ebben a világranglistán is jó helyen áll – az ellopott pénzek, meg az eredeti tervek megcsonkitása kérdésében!

Nem tudom mennyit kóstál egy ilyen bélyeg-kiadvány, ahogy azt sem van-e kedvezményezett, de remélem nagyobb siker lesz mint a fradi-téglajegynek volt! Amiből alig pár tucat fogyott, pedig a félnótás Teddy többet is vett! =))
Nils Holgersson
... mint a kastélyok ajtajait, ablakait, berendezési tárgyait 1947-ben?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.