A Puskás Akadémia 3-0 arányban legyőzte a vendég Budafokot szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójában, ezzel megelőzte a hatodik helyen álló fővárosiakat a tabellán.

A mérkőzés első félórája felcsúti fölényt hozott, a hazaiak több ígéretes lehetőséget alakítottak ki a vendégek kapuja előtt. A felforgatott kezdőcsapattal pályára lépő Budafok az első félidő vége felé mutatott először életjeleket, főként szabadrúgásból, illetve szögletből voltak veszélyesek, mégis hátrányba kerültek egy védelmi hiba után.

Fordulást követően cserékkel frissített a Budafok, kevés eredménnyel. A felcsúti gárda Antonio Mance révén két újabb gólt ért el, miközben Luciano Slagveer két nagy helyzetet is elpuskázott, így a hazaiak magabiztos előnnyel várták a hajrát. A vendégek támadtak a szépítő gólért, de nem jártak sikerrel, miközben a Puskás Akadémia további próbálkozásai rendre célt tévesztettek.

(MTI)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Csak győzelmet kért a zöld asztalnál. 3-0-val kedveskedtek neki. Legyen végre egy jó hétvégéje ebben a járványsújtotta időkben.
namihami
!!!Szép volt, fiúk! Komoly siker volt.!!! Ennyiért meg pláne. Ha leosztjuk, akkor elég gyatra pont--forint arány jön ki. Szólni kell az ""önkéntes adakozóknak"", hogy fogy a TAO (is).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.