Az újonc Budafok gól nélküli döntetlent játszott a Kisvárda vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójának szombati játéknapján.

A fővárosiak sorozatban két elveszített bajnoki után szereztek ismét pontot, míg a házigazda együttes egymás utáni ötödik élvonalbeli meccsét sem veszítette el, és második a tabellán.

OTP Bank Liga, 12. forduló:

Kisvárda Master Good-Budafoki MTE 0-0

Kisvárda, zárt kapuk mögött, v: Zierkelbach

sárga lap: Melnyik (53.), Lucas (66.), Hej (79.), illetve Huszti A. (8.), Micsinai (12.), Kulcsár (48.), Margitics (88.)

Kisvárda:

Dombó – Melnyik, Ene, Rubus, Hej – Cukalasz, Lucas – Sassá, Bumba, Navratil (Kovácsréti, 76.) – Camaj (Viana, 65.)

Budafok:

Póser – Huszti A., Romic, M. Nikolic, Margitics – Micsinai, Oláh B. – Szabó (Ihrig-Farkas, 80.), Kulcsár (Skribek, 64.), Zsóri – Kovács

Az első félidőben – hóesés közepette – nem diktáltak túl nagy iramot a csapatok, a hazaiak viszont végig fölényben futballoztak. A Budafok nem fektetett nagy hangsúlyt a támadásokra, míg a Kisvárda a játékidő túlnyomó többségében a vendégek tizenhatosának a közelében adogatott és próbálta megbontani riválisa védelmét.

A gól nélküli első 45 perc és a szünet után a folytatásban megélénkült egy kicsit a játék, a hóesés is elállt, ám negyedóra elteltével ismét iramot veszített mindkét együttes. A lefújásig tovább próbálkozott a Kisvárda, amely egyszer-egyszer eljutott helyzetig, gólt azonban nem tudott szerezni. A vendégek a hajrában már csak a védekezésre koncentráltak, és végül egy pontot elvittek a szabolcsiaktól.

(MTI)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.