TUDJUK!!! =)) Már öt világbajnok angol futballistáról derült ki, hogy demenciában szenved vagy szenvedett, így újra felerősödtek azok a hangok, amelyek az agyi elváltozásért felelős fejelések tiltását szeretnék elérni, legalább a gyerekek körében.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Azért az ne mondjad, hogy „csak a focitól lett ilyen”

angol tudósok megállapították, de mi ezt már régen tudjuk és tapasztaljuk, sőt …

A telex.hu számol be róla – idézvén a „Footballers prone to brain damage that can cause dementia, says study” című cikket, hogy A University College London idegtudományi intézet 14 elhunyt futballista agyát vizsgálta meg és komoly elváltozásokat tapasztalt, ezzel megerősítették azokat a tapasztaltokat, hogy „a futballisták három és félszer nagyobb eséllyel halnak meg valamilyen neurodegeneratív elváltozás következtében, mint az átlag.”!
namihami
És ez, mint azt hazai sokadrangú sztárunkon is látható, miniszterelnöki képességeit, a rajongói szerint, egyáltalán nem befolyásolja.
Lehet, hogy a két és fél millió Fidesz-szavazó is focista volt valamikor?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.