A FTC elmondta, mit kell fejleszteni az állam 3 milliárdjából. A Groupama Aréna a magyar állam tulajdonában áll, ez a pénz nem állami támogatás a Ferencvárosnak, hanem azt az állam a saját ingatlanjának karbantartására és fejlesztésére költi, ennek az összberuházásnak az értéke nettó 2. 362. 204. 650 forint - írta az FTC sajtóosztálya a 24.hu kérdéseire, amikben a lap arról érdeklődött, mire megy majd el az a 3 milliárd forint, amit a kormány egy december 24-i kormányhatározatban különített el a 2014-ben átadott Groupama Aréna korszerűsítésére.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A stadion business újabb csontváza

A közelmúlt egyik érdekes híre: „hárommilliárd forintot kap a Fradi, amit a Groupama Aréna korszerűsítésére fordíthat”

A hírnek egyik érdekes mozzanata, hogy a létesítmény hét éve készült el 13,5 milliárból???
Igencsak jogos kérdés, hogy mire kell az eredeti összeg majd negyede néhány év után.
Mondjuk eléggé árulkodó, hogy az illetékes szerint a legtöbbet a nyolc évvel ezelőttiinformatikai rendszer korszerűsítésére költik!!!
Azonban az igazi gyöngyszem:
„A Groupama Aréna a magyar állam tulajdonában áll, ez a pénz nem állami támogatás a Ferencvárosnak, hanem azt az állam a saját ingatlanjának karbantartására és fejlesztésére költi”.
Érted Wazze nem kell aggódni, hogy szétrohadnak a stadionok, az állam majd a karbantartásukat is fizeti az adónkból!!! =))
A hír egyik legérdekesebb momentuma a fradi azon vélekedése, hogy őket nem tartja el az állam, mert milyen sok járulékot fizetnek.
namihami
Ahogy a stadion, úgy az informatikai rendszer is (egyik sem állami tulajdon) fejlesztésre szorul? Akkor fejlessze a tulajdonosa. (tudjátok:: közpénz v. magánpénz)
És még annyi: Nekem a fűtési rendszerem és a tűzhelyem szorulna fejlesztésre. És én még 3 milliárdot se kérnék hozzá. Kevesebbel is beérném...jaaaaa és még annyit:: ezek is magántulajdonok---még.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.