Múlt hétfőn kibírhatatlan hasi fájdalmai voltak, és meg kellett operálni a BVSC klasszisát.

Vakbélgyulladás miatt a múlt hétfőn megoperálták

– mondta Cseh László az InfoRádiónak. A négyszeres olimpiai ezüstérmes, kétszeres világbajnok úszó azt mondta, vasárnap lett rosszul, láza és gyomortáji fájdalmai voltak, amelyek nem enyhültek, ezért orvosi tanácsra kórházba ment. Éjszaka műtötték, két nappal később, a múlt szerdán mehetett haza.

A varratait várhatóan csütörtökön távolítják el, akkor konzultál az orvosával is arról, hogy a továbbiakban milyen edzésmunkát végezhet. Azt mondta, örülne, ha már a jövő héten vízbe mehetne, de vigyáznia kell, nehogy felszakadjon a sebe vagy összeszedjen egy fertőzést.

Kórházba került Cseh László

Próbálok arra majd odafigyelni, hogy ne ész nélkül kezdjem el az edzéseket, nehogy valami komolyabb sérülés legyen ennek a hátulütője”

– magyarázta, hozzátéve: amikor kórházba került, az alapozó edzés első hetén volt túl.

Arra a kérdésre, hogy sikerült-e feldolgoznia az elmúlt év történéseit, beleértve a félbehagyott országos bajnokságot, Cseh úgy válaszolt:

Remélem, hogy sikerült nagyjából. Kértem szakember segítségét, azóta is folyamatosan járok hozzá. Most a műtét miatt megint egy kicsit át kell alakítani a felkészülést, de remélem, hogy ha fejben erős tudok lenni, sokkal könnyebb lesz minden.

Azt is mondta, hogy „megvan még benne a tűz”, az operáció után sem érzi úgy, hogy abba akarja hagyni az úszást. „Alig várom, hogy újra tudjak edzeni” – tette hozzá.

Cikk- és címlapkép: AFP

(infostart.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Gyors gyógyulást kívánok Cseh Lászlónak !
NKF
Mielőbbi gyógyulást Cseh Lászlónak!Többet ér nekünk mint tíz szarházi politikus!
jesz
ennyi kihagyás után sikerül olimpiai eredményt elérnie? mertugye nagyon szeretné...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.