Szombaton három mérkőzéssel folytatódott a magyar bajnokság, és mint Futballsznob Facebookra írta, a meccseken átlagosan 2,6 magyar játékos volt a mezőnyjátékosok között a kezdőcsapatokban.

Meccsekre lebontva: a Felcsút csapatában 4, a Ferencvárosban 1, a Videotonnál 3, az Újpestnél 2, a Kisvárdánál 2, a Mezőkövesdnél 4 magyar volt a kezdő 11-ben.

A magyar első osztály azonban most is külföldről igazol a Bp. Honvéd is egy  izraeli-román védőt, még a Videoton a legfrissebb hírek szerint John Kitolano-t akarja Angliából elcsábítani. 

Kép:MTI

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Az Orbán által agyontámogatott "MAGYAR" fociban. Röhej !
justhpeter
Az Orbán által agyontámogatott "MAGYAR" fociban. Röhej !
namihami
Nyilván a fizetésük is a magyar átlagbérhez igazított. Mert a tudásuk nagyjából a helyi focihoz.
Hol is van az a néhány milliárd TAO és mellette az állami milliárdok, ami a magyar foci fejlesztését lenne hivatni? Hova került az a pénz, amit a Fradi a BL-ben keresett? Mert a kinti csapatok ellen elért eredményein nem látszik. Biztos, hogy ez a pénz egyedül a Felcsúti Szupermagyarok Futbalcsapatánál ellenőrizhető le 100%-ban. A többi csapatnál előfordulnak kisebb szabálytalanságok. Persze, csupán egészen elhanyagolhatók.
silber13
@sokanvagyunk: Migránsok?? Egy fenét!! Ők a mátyár lapdarúgdalás egekbe szárnyalásának felkent apostolai!!:-))))))))))))))))))))))))))))))
Lepényleső
Talán ennyire nemzeti a kormánynak nevezett társulás is?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.