Az F3-ban tavaly Belgiumtól lehetőséget kapó Pierre-Louis Chovet újra a mezőny része lesz, a Jenzer Motorsportnak köszönhetően. A francia Max Fewtrell helyére érkezett a Hitech GP-hez, Spában és Monzában állt rajthoz. Utolsó versenyén hatodik lett. Öt pontja ezúttal azt is jelentette, hogy 19. helyen végzett az összetettben, legelőrébb azok közül, akik nem a teljes szezont […] A hír A tavalyi év legjobb beugrója újra lehetőséget kap az F3-ban először Racingline.hu jelent meg.

Forrás: Racingline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lemming
Ki néz F3-at?
Egyszer néztem az F2-őt 10 percig, aztán átkapcsoltam.
Igazából már az F1-et sem nézem, mert nem igazságos.

Akkor nézném újra, ha minden pilóta ugyanolyan paraméterű géppel menne (persze a beállításokba belenyúlhatnának a mérnökök, de csak a kereteken belül), mert akkor derülne ki igazából, hogy ki mennyire jó pilóta.
lemming
Most nem tudom, hogy van, de régebben az élcsapatok és végén kullogók között tízszeres(!) különbség volt az anyagiak terén.
Mintha a ketrecharcban egy 100 kilós kigyúrt állat mérkőzne egy balettozó kislánnyal.
De tudod mit?
Jobban tiszteltem őket, mert sokszor csak 1-2 perccel voltak lemaradva az élmezőnytől. EZ az igazi teljesítmény - a csapat és a versenyző részéről is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.