A magyar futballválogatott tagjai is soron kapják meg a koronavírus elleni oltást, írja az RTL Híradó. Értesülésüket a Magyar Labdarúgó Szövetség is megerősítette. Egyelőre egy 868 fős listát állítottak össze…

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Nehogy a hiányuk pótolhatatlan űrt hagyhasson a magyar tömegszórakoztatóipar csodás műsorának palettáján.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szegfue
Ja és akkor "át kell tervezni a legidősebbek oltási tervét, mert hozzányultak a tartalékhoz"!!
kereső
@szegfue: Az a tartalék, nem tartalék, hanem a második oltásra félre tett vakcina adag. Valami hibádzik a számok körül, mert már a múlt héten használtak fel ebből a mennyiségből több mint 25 ezer adagot.A két oltás között az optimális időpont a Pfizernél 21. a Modernánál 28 nap. De épp a hétvégén olvastam, hogy a Pfizer azt mondta- a két oltás között max!!! 41 nap telhet el!, akkor tudják garantálni a hatékonyságot. Trükköznek ezek mind- mert ha tényleg úgy van, ahogy kommunikálják, akkor raktárban kell lenni csak a Pfizerből 160 ezer oltásra elegendőnek. A modernát nem is tudjuk. Szerintem ez, hogy kevesebb jött- kamu, ebből fogják soron kivül az olimpikonokat és a focistákat beoltani, ami nem jött mmeg.
szegfue
@kereső: 12:41 Hát ezt az! A kommunikáció! Én már ott tartok, hogy a vakcináról szóló hirekből csak az "A" betüt hiszem el! Azért azt remélem, hogy követik, ill. tudják kit kell beoltani másodszorra... ha már ezek az emberek az oltás mellett döntöttek.
kereső
@szegfue: Arról pl. egyetlen hang nincsen, hogy hol van-és mit csinálnak a decemberben ide küldött 6000 adag Szutnyikkal!, amit eredetileg tesztelésre szántak. Kiöntötték, még mindig hűtőben pihen? Az"a" betűjük is hazugság.
szegfue
@kereső: A "főnök" biztosan ezt is tudja:)
simmering73
"A válogatott focisták nem a kínai vakcinából kapnak, hanem a Moderna oltóanyagával oltják be őket. Ez többet beszél, mint száz szó valamelyik kaspóból, Müller Cecíliától vagy az “Operatív Törzs” szájalóitól. Ez számunkra a százszázalékos garancia, hogy a Szijjártó szakértelmével hitelesített kínai vakcinákért nem vállalnak semmi felelősséget, mert maguk sem bíznak meg benne. Kíváncsiak lennénk, hogy a NER-lovagok és a NER-cicababák hány százaléka tolakodik majd a kínai vakcináért, s a bűnszervezet hány tagja oltatja be magát a Szijjártó-Orbán-vakcinával."
nepszava.us/a-ner-legertekesebb-tagjai-a-futballvalogatott-jatekosai-soron-kivul-kapnak-oltast-es-nem-kinait/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.