A Magyar Jégkorong Szövetség (MJSZ) szakmai bizottsága jóváhagyta az Opten Vasas fellebbezését, így nem kell újrajátszani a december 30-án rendezett Vasas-Ferencváros Este Liga-mérkőzést, maradt a pályán született 4-2-es angyalföldi siker.

Nem játszák újra a Vasas-FTC meccset

Fotó: Pixabay

A meccset a zöld-fehérek játékvezetői műhibára hivatkozva óvták meg és az első fokon eljáró versenyiroda az újrajátszás mellett döntött. A Vasas ezt követően azért fordult a szövetséghez, mert az FTC-Telekom nem tartotta be az óvás szabályait, melyek szerint a beadvánnyal egyidejűleg be kell fizetni az óvás díját a szövetség számlájára.

"A Szakmai Bizottság megvizsgálta a benyújtott fellebbezést, és helyt adott annak. Egyúttal megsemmisítette a versenyirodai határozatot és jóváhagyta a találkozó pályán született 4-2-es végeredményét. A kérelmet ugyanis annak beérkezésekor érdemi vizsgálat nélkül el kellett volna utasítani, mert nem tartalmazta az eljárási díj befizetésének igazolását, ezáltal az FTC-Telekom óvása nem volt szabályszerű" – indokolta mostani döntését a szakmai bizottság.

(MTI)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.