Orbán Viktor miniszterelnök a klub tulajdonosa, igaz, egy oligarcha tölti be a klubelnöki pozíciót – állítja Radoki János a klub volt edzője.

Kirúgott felcsúti edző: valójában Orbán a Puskás Akadémia tulajdonosa

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: kormany.hu

Ezt a kijelentést a felcsúti Puskás Akadémia egykori edzője, Radoki János tette egy interjújában, amelyet a telex.hu vett észre.

Mészáros Lőrinc nevének megemlítése nélkül Rodoki hozzátette: 

Magyarországon sok klub van oligarchák kezében

– tette hozzá. Aztán úgy vélekedett:

„Nagyon sok minden változott a magyar futballban, topmodern fejlesztések vannak. Azok az edzők azonban még hiányoznak, akik a játékosok képzését előreviszik. És ott van még a magyar mentalitás, nem szívesen erőltetik meg magukat. De sok minden történik az országban, Szoboszlai Dominik példája is mutatja, akit a Lipcse igazolt le."

Radoki János fél évig sem volt a Puskás Akadémia edzője. Bár jól kezdett a felcsúti futballcsapattal, később visszaestek az eredmények, őt pedig 13 meccs után, 2019 áprilisában menesztették – emlékeztet a portál sportszakújságírója.

Radoki Móron született, de kiskorától Németországban nőtt fel, ült a másodosztályú Fürth kispadján, vele maradtak bent a 2017-es szezonban a német másodosztályban. Most egy ötödosztályú augsburgi klubnál dolgozik, de a város élvonalbeli klubja készített vele interjút, ami a hivatalos honlapon jelent meg.

Forrás: telex.hu

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
...és akkor meséljen a TAO-pénzekről ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Szeparepa2: ma nem vagy demokratikus kedvedben?
csak úgy....
@Csizmás Kond: akkor miben voltál jó,cirmim ? hazúgság verseny?
ómió
@Aki Én: Már megint a tetves bolsiságod másrahazudási szindrómája gyötri bolsi tetvességedet!? És ez így megy nálad már 89. óta!? Nem lehet semmi!
Aki Én
@ómidióta: A mai Internacionálé "kvótádat" legalább elénekelted már, te elmebeteg, munkásőrnek is balfasz, hazudós csicska?
Vagy ezt is jobban tudod, mint a közvetlen benne élők, te idióta bolsi? Te tényleg ennyire nem érted a dolgokat, vagy pénzért vagy önként hülye?
Habár kötve hiszem, hogy a te ,,teljesítményedért" bárki pénzt adna, még ha közpénzt is.
Aki Én
,,Kapaszkodjanak meg valamibe erősen:
Orbán Viktor miniszterelnök fociakadémiája egy olyan sportszállóra kapott most 2,4 milliárd forintnyi eltérített adót, vagyis közpénzt, amire 2017 óta eddig már csaknem nyolcmilliárd forintot kapott, és amire jelen állás szerint saját pénzből egy fillért se kell már költenie."

444.hu/2020/12/10/kiderult-hogy-mi-az-istenre-tudott-meg-24-milliard-forint-tao-tamogatast-kerni-orban-felcsuti-fociakademiaja
Lepényleső
...és vélhetően keddre jön a szerda,- ha valaki eddig nem tudta volna?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.