A Blikk információi szerint egy meg nem nevezett, ám nálunk és külföldön egyaránt ismertnek számító magyar tréner eladta a háromszoros olimpiai bajnok úszónő, Hosszú Katinka részletesen kidolgozott edzéstervét. Ezzel pedig hatalmas kárt okozott Hosszúnak.

A Blikk azt írja, hogy 18 millió forintnak megfelelő összegért árulták és el is adták Hosszú Katinka edzéstervét Németországban. A lap szerint egy meg nem nevezett, de itthon és külföldön is ismert magyar tréner volt az eladó.

A 31 éves Hosszú Katinka korábbi edzője, férje, Shane Tusup segítségével lett a többi közt háromszoros olimpiai bajnok, az elmúlt években viszont már saját módszereivel edzett, Tokióra is egyedül készül – munkáját ugyan többen is segítik, de ő hozza meg a döntéseket.

Egy háromszoros olimpiai bajnok úszó felkészülési terve vagyonokat érhet. Gondoljunk csak bele, ha valaki kitalál valami újat, valami jobbat, mint a megszokott, azzal rengeteget lehet nyerni. Akár több év előnyét is semmissé lehet tenni

– nyilatkozta a Blikk megkeresésére a korábbi világ- és Európa-bajnok, olimpiai ezüst- és bronzérmes Verrasztó Zoltán.

Európában vannak olyan országok, ahol az ifitrénerek négy-ötezer eurót, vagyis körülbelül 1,4-1,8 millió forintnyi összeget elkérnek azért, hogy kidolgozzák egy fiatal edzéstervét. Pedig az semmit sem garantál, elképzelhető, hogy az úszó nem is ér majd el komoly eredményt, a szülőknek mégis nagyon komoly pénzt kellett kifizetniük.

A lap kereste Hosszú Katinka menedzsmentjét is az üggyel kapcsolatban, de nem kívántak reagálni.

Forrás: Blikk, 24.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Akkor nem volt eleg titkos ezek szerint.
Gazella
Gratula legalább újra doppinghoz nyúl a kis majom...mint mindig
justhpeter
@sgl: Ami az 50%, de ha a versenyző nem is kell hozzá, akkor akár én is használhatnám.
Gazella
@sgl: ki a fne edoppingol?? Hát az úszó hering.. Utálom ezt a némbert aki fullon játsza magát.
jesz
mindenre kapható ember...az edzésterv eladására is, és az eladó tökeinek megcsavarására is...nem baj, ha bujkál, egy szép summáért lesz aki elkapja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.