Vizsgálatot indít az úszóvetség a lopási ügy miatt, ugyanakkor egy edző nem hisz abban, hogy egy ilyen edzéstervet el lehetne adni.

Örök időre eltilthatják Hosszú Katinka edzéstervének tolvaját

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Elégtételt akar Hosszú Katinka, amiért a háromszoros olimpiai bajnok úszót egy külföldön és idehaza is ismert, honi szakember megkárosította, miután Németországban árulta, majd el is adta a sportoló által összeállított edzéstervet – írja a Blikk.

A bulvárlap szerint napok óta találgatják úszóberkekben, hogy történhet ilyesmi. Mint azt a Blikk megírta, a meg nem nevezett szakember busás összeget, 50 ezer eurót (18 millió forintot) kapott az értékesítéséért.

Wladár Sándor, a Magyar Úszószövetség elnöke a lapnak elmondta:

Fegyelmi eljárást indítottunk, s ha kiderül, ki az elkövető, élete végéig szóló eltiltásra számíthat, míg a bajnoknő több millió forintos kártérítést is követelhet tőle.

Petrov Árpád, aki 2018 nyara és 2019 novembere között volt az úszónő trénere, nem hisz abban, hogy valaki értékesítette volna a sportoló edzéstervét, pláne nem 18 milliós összegért.

Nem tudom elképzelni, hogy valaki ezt tette volna. Nincs úszó, aki ennyit fizetne egy felkészülési programért, amely egyébként személyre szabott, és önmagában mások számára használhatatlan. Az úszásban egyébként sem szokás kész edzéstervekkel kereskedni

– idézta a bulvárlap a a 24.hu-nak nyilatkozó trénert.

Forrás: Blikk

Címlapkép: MTI/Illyés Tibor

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Pánikra semmi ok..lehet, hogy nem is kell edzeni, mert nem lesz mégsem olimpia? A japók 80%-a már nem akarja, hogy megrendezzék. Amúgy mindegy, hogy mit akarnak, majd a vírus eldönti...

Az edzésterv tulajdonképpen Tusup szüleménye...az a faszi sem hitte, hogy valaha is ilyen kapós lesz...otthon egy senki volt.
justhpeter
Petrov Árpáddal értek egyet, szerintem a szövetség árnyákra vetődött.
Gazella
@Gazella: már mint hogy ellopták az edzés tervet.
Sámannus
A ruszki maffia mindenből is pénzt csinyál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.