A Túristvándi-Méhtelek mérkőzésen esett össze egy 52 éves futballista, akinek az életét már nem tudták megmenteni.

A szon.hu cikke szerint szombaton a megyei harmadosztályú labdarúgó-bajnokság Szamos csoportjában történt a tragédia, a hazaiak csapatába tartozó Algács Tibor az első félidő közepén összeesett a pályán.

Meccs közben összeesett és meghalt egy magyar focista

Fotó, címlapkép: Illusztráció/pixabay.com CCO

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei igazgatóságának vezetője, Kvaka Árpád a lapnak megerősítette a hírt. 

"Mint mondja, az 52 éves játékos minden előzmény nélkül lett rosszul, a helyszínen elvégzett koronavírus-gyorsteszt is negatív eredményt mutatott.

A rendezők a megyei szervezettől kapott defibrillátort azonnal beüzemelték és azzal próbálták újraéleszteni a játékost, közben folyamatos kapcsolatban voltak a mentőkkel. Két mentő és egy mentőhelikopter is a helyszínre érkezett, de nem sikerült megmenteni a sportember életét"

- olvasható a cikkben.

Forrás: szon.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kapanyél
Lögyön néki könnyű a föld! Pont ezért tartom magam Churchill iránymutatásáhon "No sports..."
mzper x
R.I.P.D.

Akkor én egész jól jártam. Nekem csak letapadt a lában és részlegesen leszakadt a vádlim focizás közben.
mzper x
Aszongyák a sport egészséges. Nos, nekem két esetet leszámítva minden sérülésem sportsérülés volt. Valamelyik egy hónap után gyógyult meg, de volt, amelyik három év után.
division
@mzper x: A sport addig egészséges, amíg kedvtelésből és mértékkel csinálod. Nekem porckorongsérvem meg csuklóproblémám lett viszonylag korán az asztalitenisztől, mert naponta csináltam órákon át az edzéseket. Vannak szerencsés genetikával, csontozattal élő emberek, lásd Federer, aki még csak meg sem sérült soha mondhatni, pedig a tenisz sem éppen gyerekjáték.
division
@Horizont: Nem véletlen mondják, hogy egy sportoló 30 év felett már "öreg".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.