Gulácsi Péter, kapust rengeteg támadás érte miután kiállt a szivárványcsaládok mellet, de most Petry Zsolt, aki egyébként jelenleg a a Herta SC Berlin kapusedzője, korrigálta a véleményét sportoló kollégájáról – írja a Magyar Hang.

Kapusbajok: Petry Zsolt magyarázkodik, mert Gulácsit szivárványcsaládos posztja miatt kritizáltaFotó: Instagram / @petergulacsi

Mint ahogy mi is beszámoltunk róla, rengeteg negatív vélemény érkezett Gulácsi személyét illetően, miután magyar labdarúgók közül szinte egyedüliként kiállt a szivárványcsaládok mellett. 

Ráadásul a sok támadás után bosszú következett azok ellen is, akik támogatták Gulácsit, így járhatott Hrutka János is, akit vélhetően Gulácsi melletti kiállása miatt rúgtak kia Spíler TV-ből.

Mindenesetre legutóbb Petry Zsolt, a Hertha Berlin magyar kapusedzője szólt be Gulácsinak, miszerint, 

én sportolóként az ő helyében a futballra koncentrálnék, és nem fogalmaznék meg semmilyen álláspontot közéleti, társadalompolitikai kérdésekben.

Petry szerint ugyanis,

Gulácsi véleménye liberális, amivel a magyarok többsége nem ért egyet.

- írja a Magyar Hang.

A lap szerint a Telex.hu vette észre, hogy Németországban szemlézték Petry Zsolt véleményét a lapok, ami miatt nagyon sokan kritizálták Petry kirohanását, főként szurkolók, így a Herta kérésére a kapusedző korrigálni volt kénytelen. Petry azzal a  kéréssel fordult a Magyar Nemzethez szerkesztőségéhez,

hogy bizonyos kérdésekben árnyaltabban fejthesse ki az álláspontját, mert a szöveg egyeztetése során általa fontosnak tartott gondolatok maradtak ki a vele készült interjúból.

Petry fontosnak tartja leszögezni, hogy nem tett hátrányosan megkülönböztető véleményt a szivárványcsaládokra.

Forrás: Magyar Hang, Telex.hu

Címlapkép: Instagram / @petergulacsi

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.Doktorovics trinitron dr.
A marhája, ha itthon bírálta volna dicsérik, ott lapát, megérdemli a hatökör, de majd ő lesz a magyar kétballábas válogatott kapusedzője.
ittott
saját szarával mossa a pofáját. szégyen.
namihami
Felköp és alááll. Olyan fideszes módon...
Nem az első és nem lesz a sorban az utolsó.
justhpeter
@sgl: Én is úgy gondolom, hogy hazakészül.
ittott
@justhpeter: nincs más választása. a németek figyelnek a részletekre
Dr.Doktorovics trinitron dr.
A marhája, ha itthon bírálta volna dicsérik, ott lapát, megérdemli a hatökör, de majd ő lesz a magyar kétballábas válogatott kapusedzője.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.