Igaly Diánát sem kímélte a járvány.

Elkapta a koronavírust az olimpiai bajnok sportlövő, kórházba kellett szállítani

Fotó: ROBERTO SCHMIDT / AFP

A Magyar Sportlövők Szövetsége közleménye szerint elővigyázatosságból kórházba került Igaly Diána, aki 2004-ben, az athéni olimpián nyert aranyérmet.

Igaly 2004-ben, Athénben aranyérmet nyert az olimpiai skeetlövő versenyben. Négyszeres világ-, ötszörös Európa-bajnok. Hétszer nyert magyar bajnoki címet nyert. 2013 novemberétől a magyar koronglövők szakágvezetője lett.

Forrás: Blikk
Címlapkép: AFP

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Akármit írt a Szövetség közleménye, gyors gyógyulást kívánok Diánának.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@Pálinkás Pál: Sajnos neked nincs fingod erről az egészről. Nem egy kis faluban élek, ne reménykedj. Nejem óvónőtársának a férje is belázasodott, nagy eséllyel pozitív lesz a tesztje, és milyen érdekes, pont ahogy újra visszament dolgozni, plusz itt volt a húsvét is. Nagyon remélem (és nem csak én, hanem legalább a fél ország), hogy nem lesz nyitás az iskolákban, óvodákban, és minden mást is újra bezárnak, csak lehet, addigra már ismét tele lesznek a kórházak, csak lehetőleg ne a gyerekekkel.
Pálinkás Pál
@division: ti ebbe fogtok belehülyülni...egymást hergelitek ezzel a marhasággal...már nem érdekel...van a Lázár Ervinnek egy meséje...a Döm Dö Döm.../ Kerek erdő meséi /.nézzél bele..van benne egy erre a helyzetre tökéletesen illő mondás..." Jönnek a Pomogácsok "...hát gondolkodj el rajta..ha nem sikerül, majd segítek...
division
@Pálinkás Pál: A laikusoknak lehet szerencséjük is, ez tény. Ami viszont sokkal rosszabb, hogy másokra is veszélyesek, mert azt hiszik, jobban értenek mindenhez a szakembereknél. Most Orbán is azt hiszi sajnos.
simmering73
Személyesen ismerem, sokszor találkoztam vele az Igaly lőtéren. Mindig mosolygó, csupaszív, közvetlen ember. Nagyon sajnálom, hogy ez történt vele. Mielőbbi gyógyulást kívánok, Diána. (A kutas)
division
@Pálinkás Pál: Sok mesét ismerek, a tiedet már kívülről tudom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.