Kedden derült ki, hogy Petry Zsoltot kirúgták a Hertha BSC csapatától. 

Hrutka János a Petry-botrányról: "Szomorú, hogy bárki elveszítheti állását véleményéért"

Fotó: Facebook

Petry Zsoltot, a német csapat kapusedzőjét a korábban a Magyar Nemzetnek adott interjúban tett állításai miatt tették lapátra Berlinben, mert az általa mondottak nem egyeztek a Hertha-charta elveivel. 

Az ügyre reagált Hrutka János is a közösségi oldalán. Bár nem volt hivatalosan kimondva, de őt nemrég azért rúgták ki a Spíler TV-től, mert kiállt Gulácsi Péter szivárványcsaládos megnyilvánulása mellett. 

"Szomorú, hogy minden és mindenki csak eszköz. A téma egy eszköz, hogy megosszuk az embereket, hogy azon keresztül szeleteljünk, bélyegezzünk, matricázzunk, meg-, és elítéljünk ismeretlenül. A szereplők, nyilatkozók is eszközök, szócsövek, hogy oldaltól függetlenül viszontlássa tollász és szerkesztő a saját gondolatait, nézeteit, a mások által megkövetelteket. Amiben lehet, hogy ő maga sem hisz igazán, de ez a feladat. Mi lesz a szócsővel? Jön a következő!

Mindezektől függetlenül, a tények ismerete nélkül szomorú, hogy bárki elveszítheti állását véleményéért, egy adott helyzet más aspektusból való megközelítéséért.

Ha egyetértünk vele, ha nem.

Döbbenet! – írták sokan… öröm, hogy van helyzet, amikor ők is így gondolják."

Forrás: Facebook

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@Horizont: Nem lovagolok a szavakon, te írtál hülyeséget. Nehogy már kikérd magadnak...
Csizmás Kond
@Horizont: Hát persze hogy amikor a sarokba szorulsz akkor rádtör az unalom de kit érdekel...a kedvenc nyugatod mutatta meg hogy amit akar azt tilt meg...na orbánozz hangosabban ?
Csizmás Kond
@Horizont: ...és ja...egy munkahely csak a munkával kapcsolatos dolgokban hozhat tiltásokat vagy viselkedésben nem a szabad kinyilatkozásban, mert azt neki nem szabad.
simmering73
@Horizont: Lépj át fölötte, mint a kutyaszaron. Az utolsó szó úgyis mindig az övé. Mocskos illiberális fajta.
Csizmás Kond
@Horizont: ...pedig ha tudtad volna hogy mennyire izgulós természetem van...:)
gina
Most ugat ez a sok fidesz bunkó, de nem ugattak mikor szeretett haverjuk az ereszen lecsúszott, ennyi a fidesz és kormány toleranciájáról... büdös bunkók

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.