A fideszes frakcióvezető elfeledkezett említést tenni Hrutka János eltávolításáról.

Kocsis Máté véleményterror miatt tiltakozott a Facebookon és reméli, hogy most Gulácsi kiáll a kirúgott Petry mellett is

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Ki kell állni Petry Zsolt mellett!

- írta szerda délelőtt Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője szerdán délelőtt a Facebookon.

Majd így folytatta:

A Hertha kiváló kapusedzője pusztán azért vesztette el az állását, mert elmondta a véleményét egy interjúban. A véleményét! Mellesleg igaza volt: Európa felszámolta magát az eszetlen migrációval!

Kirúgásával azt is elintézték a véleményterroristák, hogy várhatóan nehezen tud majd új munkát találni, mert a vasököl arra is lesújt, aki esetleg adna neki. Nagyon remélem, hogy Gulácsi Péter kiáll majd mellette is...

Mint korábban beszámoltunk róla, Petryt a berlini Hertha azután rúgta ki, hogy interjút adott a kormányszócső Magyar Nemzetnek, amelyben egyebek mellett kijelentette: Gulácsi Péternek, a Lipcse kapusának nem kellene közéleti kérdésekben megnyilvánulnia, "egyébként Gulácsi véleménye liberális, amivel a magyarok többsége nem ért egyet".

Gulácsit azzal kavart vihart a kormánypárti médiatérben, hogy a magyar labdarúgók közül szinte egyedüliként kiállt a szivárványcsaládok mellett.

A Fidesz frakcióvezetője ugyanakkor arról elfelejtett említést tenni Hrutka János esetéről, aki Gulácsi Péter kiírásával szolidarított. Nem sokkal később elküldték a Spíler TV-től a szakértőként dolgozó exfocistát – emlékeztet az atv.hu.

A hivatalos indoklás szerint a csatorna mással képzeli el a folytatást, most viszont sokan Petry kirúgásával állítják párhuzamba az esetet.

Forrás: atv.hu

Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
pinaszájú!
ti egy Gulácsinak adott lájkért rúgtatok ki egy sportriportert!
Hrutkát meg a kiállâsért!
pinaszájú szopjál faszt!
a gecziét!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@verőce21: én szeretem a kihívásokat ,sosem néztem le az elesetteket és gügyéket de téged le kell,hogy nézzelek! nem tudom,hogy ez nálad fejlödési vagy születési rendellenesség,vagy talán a marxista-leninista egyetemed következménye ,persze egy hirtelen balról jobbra sem marad nyomtalan de ne nekem kelljen viselni a következményeidet...
verőce21
@csak úgy...: (23:29) Csupa sablonos besúgó duma...!
Te kihallgatásoknál is nyújtottál elsősegély segítséget...?
Clavigo
Ez az izé,,,kezdő korában ,,,nem Csurka Pistát pippantotta ??
csak úgy....
@verőce21: 23:37 ha anyád az a riherongy bárcás kurva nem köpött volna,akkor engem nem tudtak volna beszervezni! :) így jártam...a kurva anyád! :)
anyudtól elnézést,csak szemléltetni akartam,hogy mekkora bunkó proli kölköt hozott a világra fölöslegesen...,persze nem ö tehet rólad! talán a stendig szivacs öreged,aki a kuka mögött pénzér cumizott? állítsd föl a családfád végre @verőce21: :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok