Hátha addigra lecseng a harmadik hullám?

Telt házas meccseket rendezne Magyarország a nyári foci Eb-n
Fotó: MTI/AP/Darko Bandic

Az Európai Labdarúgó-szövetség hivatalos közleményben jelentette be, hogy az idei labdarúgó-Európa-bajnokság mérkőzéseit nézők előtt rendezik meg. 

Budapest célja, hogy a három budapesti csoportmérkőzésen és egy nyolcaddöntőn a Puskás Aréna nézőtéri ülőhelyeinek 100%-át elfoglalhassák a szurkolók, amennyiben megfelelnek a belépés szigorú követelményeinek

- közölte az MLSZ.

A szövetség emlékeztet: a külföldi mérkőzésekre elutazó szurkolóknak be kell tartaniuk az adott országok határátlépésre vonatkozó korlátozásait és szabályait (ideértve a karanténszabályokat is). A rendező országok jellemzően nem adnak felmentést ezen szabályozások alól a jeggyel rendelkező szurkolóknak, négy rendező város – köztük Budapest – azonban bejelentette, hogy a hatóságok különleges eljárásokat léptethetnek életbe annak érdekében, hogy megkönnyítsék az országba történő beutazást.

A Budapestre elutazó külföldi állampolgárok az országba történő belépést megelőző öt napban két negatív COVID-teszttel, vagy hat hónapnál nem régebbi megbetegedést igazoló dokumentummal léphetnek be az országba.

A mérkőzéseken való részvétel továbbra is önkéntes: azok a szurkolók, akik szeretnék visszaváltani korábban megvásárolt jegyeiket, április 22-én 18.00 óráig tehetik meg az UEFA hivatalos jegyértékesítési felületén, ez esetben az UEFA a teljes vételárat visszatéríti számukra.

Forrás: mlsz.hu

Fotó: MTI/AP/Darko Bandic

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Tőlem mehet..de aztán 2 hét karantén a stadionban, wazzee!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
voltmárjobbis
@Csizmás Kond: 22:57 Haha! Unalmas te vagy. Válasz meg nincs. Mit nem értettem, amit ítrtál?
Csizmás Kond
@voltmárjobbis: ...te kérdeztél ...nem emlékszel ?
voltmárjobbis
@Csizmás Kond: ma 23:18 Ha nem is emlékeznék, te? Írd mire kéne emlékeznem

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.