A Hertha vezetőedzője diplomatikusan fogalmazott.

Dárdai Pál is elmondta véleményét Petry Zsolt kirúgásáról
Fotó: Hertha BSC

Mint ismert, Petry Zsoltot, a migránsozó magyar kapusedzőt egy Magyar Nemzetnek adott interjúja után menesztette a német Hertha BSC. Petryt a teljes kormánymédia, és maga Orbán Viktor is védelmébe vette.

Megszólalt az üggyel kapcsolatban Dárdai Pál is, aki jelenleg a Hertha vezetőedzője. Ha a Magyar Nemzet beszámolója helytálló, akkor Dárdai a szombati Hertha-Mönchengladbach találkozó előtti sajtótájékoztatón ezt mondta:

„Mindannyian profik vagyunk a klubban. Azt gondolom, hogy Petry Zsolt is profitált a Herthánál eltöltött időszakból, a legjobbját nyújtotta. Mondtam neki, gyere, mondd el a csapatnak, ami történt.

Ő odaállt a csapat elé, elmondott mindent, és elbúcsúzott. A sport is üzlet, az egyik ember elmegy, s másik jön helyette. Az edzőknél is így megy. Furcsa érzés, nincs idő róla beszélni, reagálni sem rá.

Nagyon keményen hangzik, de ez így van. Keressük az utódját, jó volt vele, de a játékosoknak új kapusedzőre van szükségük. Kemény, ami történt. Most én vagyok a gonosz, de én is így voltam ezzel, amikor az U16-hoz kerültem, majd visszajöttem. Az ember elmegy valahonnan, aztán másik helyre kerül, mindig az új feladat számít. Mindig megy tovább az élet a futballban, csak azt számít, ami következik. A fiatalok valószínűleg elégedettek lesznek Iljával.”

- említette meg üzenete végén Dárdai Pál az új kapusedzőt, Ilja Hofstädtot.

Forrás: Magyar Nemzet

Fotó: Hertha BSC

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

134.bátor
Tökéletesen igaza van, nem kell ebbe beleszólni.
Neki a Hertha az első,nincs sem kedve,sem ideje ilyenekkel foglalkozni. Perry nem fog èhenhalni,majd idejön Felcsútra havi 5 millióèrt
134.bátor
Tökéletesen igaza van, nem kell ebbe beleszólni.
Neki a Hertha az első,nincs sem kedve,sem ideje ilyenekkel foglalkozni. Perry nem fog èhenhalni,majd idejön Felcsútra havi 5 millióèrt
RonaGyuri
@134.bátor: sőt Orbán-hőse lesz!n =))
134.bátor
@durbincs: mièrt, Felcsúton buzik vannak?
134.bátor
Sokat nem tèvedtem.. Most olvasom,hogy szargyártó szívesen látná a Honvèdnál kapusedzőnek..
teuton57
A fideszmediaban a legnagyobb hazugsag az, hogy a Petryt NEM a "velemenye" miatt bocsatottak el, hanem a munkaszerzödes megszegese miatt! Ugyanis elözetes engedelyt kellett volna kernie, ha valahol mint a Hertha alkalmazottja nyilatkozik. Es nem "csak" a velemenyet mondta el, hanem mas sportolot kritizalt! Nem veletlenül probalta meg kesöbb az ujsagot modositasra ravenni, de akkor mar kesö volt, a JOGI következmenyekert viselnie kell a felelösseget! Ugyanis egy jogallamban ez igy müködik. Ha pedig valami problemaja van neki ezzel, akkor mehet birosagra! Ja, nem akar? Mert tudja, hogy szerzödesszeges miatt JOGOS vpolt a kirugasa...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.