Petry ZsoltForrás: Weltfussball.de, nekik meg bizonyára a Hertha. Az egykori Magyar Nemzet nevét viselő sajtótermékben megjelent egy interjú Petry Zsolt volt válogatott focistával, a berlini Hertha BSC (ma már szintén csak volt) kapusedzőjével. Az interjú nagyobbik, közepesen érdektelen…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Erről az ügyről már régen nincs mit beszélni. A hazai kormányoldali sajtó ráugrott valamire, amin elcsúszott és hanyatt esett, Nem először tértént és nem is utoljára. Súlyosbítja az esetet, hogy a belfóldi politika nagyobb részben unintelligensebb része ráugrott és magára húzta, miután a kifogásolt eljárást maga frontján is elkövették korábban és burkoltabban.
RonaGyuri
@justhpeter: megtisztelnél ha elolvasnád azt is amit én írtam! =))
justhpeter
@RonaGyuri: Köszönettel elolvastam a hozzászólásodat és a benne lévő idézettel is egyetértek. Ugyancsak hasonlóan vélekedünk az Unió és a hazai bugris viszonyáról. Kizárólag abból a szempontból gondoltam megszólalni, hogy a hazai kormányzat a médiájával ráugrott valamire amire a "polgári" média is elkövetett. Számomra Hrutka János esete sem tiszta...Petry Zsolt esetében sem tudom, hogy ő hibázott-e vagy csőbehúzták, de gondolom, hogy a Hertha BSC-vel van egy élő szerződése, amiben bizonyos "viselkedési szabályok" le vannak írva és annak alapján bontottak szerződést vele. Gondolom továbbá, hogy a jogorvoslat a német jognak is része, tehát Petry Zsolt is élhet vele, amennyiben akar.
Clavigo
Sokáig " rugózunk " még ezen a faszkalapon ??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.