Taktikai megfontolásból most hagyja egy kicsit leülepedni az ügyet.

A Blikk cikke szerint szerint a bő egy hete német csapatától, a Herthától elbocsátott kapusedző Petry Zsolt tisztára akarja mosni a nevét Németországban. Az ügy abból indult, hogy Petry nyilatkozott a Magyar Nemzetnek Gulácsi Péter focista szivárványcsaládokért tett kiállása kapcsán, és az interjúban olyan kijelentéseket tett, amelyet klubja nem nézett jó szemmel és rövid úton megváltak tőle.

"Szeretnék még itt dolgozni" – A homofóbiával megvádolt Petry Zsolt tisztára akarja mosni a nevét Németországban

Fotó: wikipedia CC BY-SA 4.1/Steindy

Petry szerint a Magyar Nemzet meghamisította a szavait, a lap erre reagálva közzétette, hogy tényleg meghúzta az interjút, de szerintük nem emelt kifogást ez ellen a kapusedző. Az edző a Frankfurter Allgemeine Zeitungnak is arról beszélt, hogy meghamisították a szavait, és ennek alapján vont le téves következtetéseket a német média. Azt is elmesélte a német lapnak, hogy az esetet követően Gulácsi írt neki, hogy nagyon sajnálja a történteket és nagyra értékelte mindig is az őszinteségéért és jelleméért.

A Magyar Nemzetbe eredeti cikkébe ez került bele (feketével kiemelve az a rész, amit a lap kiszerkesztett):


"Teljes mértékben. Nem is értem, hogy Európa hogyan képes morálisan ilyen mélyre süllyedni, mint ahol most van. A bevándorlás-politika nálam az erkölcsi leépülés megnyilvánulása. Én nem Péter véleményével szemben állok, még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy egy kisgyerek jól érzi magát egy homoszexuális családban. Csak azt kérem, hogy ne ez legyen az irányadó. Olyan nemzeti értékek mentén folytassuk az életünket Európában, amelyeket hosszú évek alatt megtanultunk. Európa keresztény földrész, én nem szívesen nézem végig azt az erkölcsi leépülést, ami végigsöpör a kontinensen. A liberálisok felnagyítják az ellenvéleményeket: ha te nem tartod jónak a migrációt, mert rettentő sok bűnöző lepte el Európát, akkor máris rád sütik, hogy rasszista vagy. Ez nem engedhető meg, a másik ember véleményét ritkábban tolerálják, főleg akkor, ha az illető konzervatív álláspontot képvisel."

Petry megköszönte a Blikken keresztül a hazai támogatásokat, majd arról beszélt, hogy egy médiaügyvéd segítségével azt a taktikát fogják követni, amely szerint most egy kicsit visszavonul és hagyja leülepedni az ügyet. 

Tisztára akarom mosni a nevem Németországban, ne tartsanak idegengyűlölőnek, sem homofóbnak. Szeretnék még itt dolgozni

- mondta el a lapnak az edző.

A Magyar Nemzet közben közleményben reagált arra, hogy Petry szerint a lap változtatott a nyilatkozatán. A Magyar Nemzet közölte azt is, hogy hangfelvétele van a teljes beszélgetésről. Ez végképp tisztázná, mi is Petry Zsolt véleménye a témában. Ennek szövegét azonban Petry Zsolt érdekében nem kívánják nyilvánosságra hozni – írta a lap.

Forrás: blikk.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@Namely: ellentétben veletek szaros fityesznyikekkel a németek többsége leszámoltak a náci múlttal! =))
ómió
@RonaGyuri:Pedig a "jó efftársakból" lett az anarcholiburnyákság legelitebb "derékhada" - internacionalistából globalista - "secko jedno"! Ezt még másrahazudni is elég nehéz lenne.
Namely
@RonaGyuri: 1. A kommentemben hol vélted felfedezni a Fideszt?
2. A náci múlttal való leszámolás milyen összefüggésben van a cikkel?
3. Ha nem tudtok mit mondani egy kommentre, miért mindig ugyanazokat az elcsépelt frázisokat veszitek elő? (náci, rasszista, anitszemita, homofób, stb).

3+1: ha egy kicsit olvasottabb lennél, akkor meglátnád a párhuzamot abban, amit írtam. De te, mint minden "Gutmensch" olvasni nem szokott, gondolkodni még kevesebbet, és kiválóan fut rajta az orwell-i "Négy láb jó, két láb rossz" programsor.
RonaGyuri
@Namely: annyira hülye vagy, hogy azt sem tudod, hogy mit írtál te szerencsétlen ócska fityesznyik!! =))
Namely
@RonaGyuri: :)
érvelj droid!
Valamelyik kérdésemre tudsz válaszolni? :D persze, hogy nem. "Beeeee fidesznyik" ennyit tudsz :D
Csizmás Kond
@RonaGyuri: " a liberális demokráciának semmi köze ahhoz a liberálissághoz, aminek vezérvonalában az MSZMP paraszt-káderei vezérökörködtek! =))"
A vörös csillagnak sincs semmi köze a kommunizmushoz, a horogkeresztnek sincs semmi köze a nácizmushoz...A lényeg hogy hol, mit, milyen kijelentés vagy jel alatt próbálnak véghezvinni úgy hogy azért nem szól senki ellen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.