Délután 15 órától lehet jegyeket vásárolni a labdarúgó MOL Magyar Kupa hétfői döntőjére, a Puskás Arénában megrendezésre kerülő MOL Fehérvár-Újpest összecsapásra.

Mintha nem lenne járvány: délután 15 órától indul a jegyértékesítés a hétfői Magyar Kupa-döntőre

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A magyar szövetség (MLSZ) szombati tájékoztatása alapján a találkozón a koronavírus elleni védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók, valamint a felügyeletük alatt álló kiskorúak foglalhatnak helyet a lelátón. Kiemelték: a járványügyi helyzet kapcsán meghozott intézkedések enyhítésével fél év után ismét szurkolók előtt rendezhetnek hazai labdarúgó-mérkőzést, a stadion területére – a hatósági szabályozásnak megfelelően – a nagykorú szurkolóknak kizárólag hivatalosan kiállított, személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel együtt bemutatott érvényes védettségi igazolvánnyal lehet belépniük.

A döntőre négy árkategóriában – 2000, 3000, 4000 és 5000 forintért – lehet jegyeket vásárolni, kizárólag online, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon.

Forrás: MTI
Címlapkép: MTI

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@ómió: Az oltás nagyon fontos, de a védettség csak a második után alakul ki kb. két héttel.
creativehun
@ómió: Minek az oltakozás??? Hát..kérlek tisztelettel..erre majd az idő megadja a választ. Egy biztos...az oltástól a beoltott nem lesz védett.., hordozhatja és továbbadhatja a vírust..és hjelenlegi ismeretek szerint...6-9 havonta ismételni kell különben lópimpit sem ér...no ez még sokaknak nem esett le. Ők azok akik azt hiszik ezzel a két oltással el volt rendezve a dolog...aztán majd megvilágosodnak,hogy ezután bizony ezt hasonlóan a tavaszi - őszi influenza oltásokhoz...mindne évben be kell adatni. Jó reggelt kívánok kis kezi csókolom kedves honfitársaim!
ómió
@division: Hát, hozzáértők szerint, bizony, ez is téves, mert már az elsőt követő kb. 10 napon belül van egy 70-80%-os védettség!
ómió
@creativehun:Ha csak az idő adná meg rá a választ, senki nem oltakozna! Ki akarna "próbababa" lenni? Az oltott ugyan, vagy azoknak bizonyos %-a hordozhatja ugyan a vírust, ám az rá legfeljebb olyan hatást tehet, ami a betegséget magát meg se közelíti. A "jelenlegi ismeretek" szerint meg már olyan szakvélemény is elhangzott, hogy az oltás akár 3 évig is védettséget adhat. Szóval, "hozzáértőék" nem az oltás védettséget adó hatásában, hanem annak időtartamában bizonytalanok egyelőre!
division
@ómió: Ez igaz, de ekkor még gyorsan elmúlik a védőhatás, a szervezet a második dózis után kel igazán életre, ezért is erősebb sok esetben a második oltás után a mellékhatás.
ómió
@division: Nem múlik az el, csak majd, valamikor, de tény, hogy a "felturbózását", leginkább 90% fölé, a második adja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.