Az Újpest FC nyerte a labdarúgó MOL Magyar Kupa 2020/21-es kiírását: a lila-fehérek hétfőn a Puskás Arénában rendezett döntőben hosszabbítás után 1-0-ra győzték le a MOL Fehérvár FC-t.

Nagy meglepetésre az Újpest nyerte a labdarúgó Magyar Kupát

A találkozó egyetlen gólját Lirim Kasztrati szerezte a 101. percben, a fehérváriak ekkor már kettős emberhátrányban futballoztak.

Nagy meglepetésre az Újpest nyerte a labdarúgó Magyar KupátAz újpesti Lirim Kastrati örül, miután gólt szerzett a labdarúgó MOL Magyar Kupa döntőjében, a MOL Fehérvár FC – Újpest FC mérkőzésen a budapesti Puskás Arénában 2021. május 3-án. MTI/Illyés Tibor

Az Újpest 2018 után hódította el újra a trófeát, összességében pedig 11. alkalommal diadalmaskodott.

Sikerével az Újpest indulhat a Konferencia Liga első kiírásában. Nagy valószínűséggel a MOL Fehérvár FC is csatlakozik hozzá bajnoki másodikként vagy harmadikként, mivel a negyedik Paksnak már csak matematikai esélye van megelőzni az OTP Bank Liga hétvégi zárásakor.

Forrás: MTI

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Itt is legfeljebb az egyik csapat ellen érdemes "szurkolni", mert az durvábban NER közeli..a színvonal viszont a breki hátsója alatt van :(
Miért nem írtok inkább a tegnapi színvonalas és izgalmas snooker döntőről?

Mark Selby strengthened his status as one of snooker's all-time greats by beating Shaun Murphy 18-15 in the final of the Betfred World Championship to conquer the Crucible for the fourth time.
justhpeter
Megnéztem. Felejtős. Semmivel nem komolyabb mint a bajnokság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.