Idegenben játszott a III. Kerületi TVE a Komárommal a labdarúgó NB III Nyugati csoportjának vasárnapi, 33. fordulójában. A feszült hangulatú találkozót 0-1-ről végül 2-1-re nyerték meg a hazaiak.

A fővárosiak az 57. percben szerzett előnyt, majd Szalai László játékvezető a 63. és a 68. percben is kiállított egy-egy játékost a Komáromból, a 69. percben pedig Bozsik Péter vezetőedző is piros lapot kapott – írja a Magyar Nemzet.

Tajtékozva akart nekiugrani Shane Tusup a szurkolóknak – Videó!

Shane Tusup edző a labdarúgó NB II-es Merkantil Bank Liga 10. fordulójában játszott Debreceni VSC – Pécsi MFC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadion lelátóján 2020. szeptember 28-án. Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

A vendégek emberelőnyben a 85. és a 88. percben is pontot szereztek, a 90. percben azonban ők is kaptak egy pirost.

A meccs után a szurkolók heves vitába keveredtek a fővárosiak stábjához tartozó, a klub különleges tehetséggondozó programjában az erőnléti edzéseket vezető Shane Tusuppal. Tusup, pedig nem vette olyan jó néven a kritikát és úgy kellett visszafogni – írja a Blikk.hu.

A videót itt tekinthetik meg.

Forrás: Blikk.hu, Magyar Nemzet

Címlapkép:

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Megint túlzás a cím...csak kiabál! Ráadásul kerítés van közte és a másik fél tagjai közt, akik mintha talán inkább az ellenfél játékosai lennének.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.