Az újdonsült olasz futballbajnok Internazionale elnöke azt kérte a játékosoktól, hogy kéthavi fizetésükről mondjanak le a milánói klub nehéz anyagi helyzete miatt.

A friss olasz bajnok, az Inter elnöke két hónapig nem fizetne a játékosoknak

Fotó: MIGUEL MEDINA / AFP

A Sky Sport Italia értesülése szerint Steven Csang arra hivatkozott a labdarúgókkal tartott találkozón, hogy a koronavírus-járvány következményeként klubjuk is súlyos veszteségeket szenvedett el, s csak a játékosok segítségével képesek kilábalni a pénzügyi bajból. A döntést a játékosokra bízta, akik egyenként határozhatnak arról, hogy készek-e lemondani kéthavi járandóságukról.

Korábban olyan hír járta, hogy az Internél a bajnokság megnyeréséért járó különpénzről is lemondatnák a futballistákat, de ezt a klub főigazgatója, Giuseppe Marotta cáfolta.

Az Internazionale május első hétvégéjén, a Serie A 34.fordulójában – négy körrel a vége előtt – biztosította be elsőségét, története 19. bajnoki címét szerezve meg.

Forrás: MTI
Címlapkép: AFP

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Szerencsére a hazai focistáink ilyen helyzetbe nem keveredhetnek. A végén még éhenhalnának. Így is csak nyomorognak a bajnokságunkban megszerzett alamizsna méretű jövedelmükből.
NKF
Arrafelé a klub fizet mindent!Nálunk ezt a sok falábút pedig az adófizetők!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.