Az InfoRádió Aréna című műsorának vendége Csányi Sándor volt, és elmondta, hogy arra számít, hogy a magyar gazdaságban lesz egy viszonylag meredek, folyamatos emelkedés – írja a 444.hu.

Csányi: Cristiano Ronaldo egyértelműen visszaesett, a mieink meg fejlődtek
Fotó:MTI/Kovács Tamás

A foci-Eb is szóba került, amin a magyar válogatott a legnehezebb csoportot kapta. 

2016-ban is majdnem megvertük a portugálokat, és nem hiszem, hogy ők jobbak lettek. Cristiano Ronaldo egyértelműen visszaesett a formáját tekintve, én meg úgy érzem, hogy a mieink fejlődtek, tehát bátran nézünk a jövőbe, remélem, hogy nem lesz majd csalódás a vége.

Forrás:444.hu
Címlapkép:MTI/Kovács Tamás

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Ez a derék ember vezeti a magyar labdarúgást. Ez mindenre magyarázat. Ahol egy focianalfabéta a vezető, ott valóban hatalmas siker az EB-re jutás. Mindennek az igazolására rá kell nézni a magyar bajnokság - NBI - dobogójára. A NER-vezérelt csapatok az első 3 helyen.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Hát bizony! A leépülés nincs kímélettel a beosztásra! A demencia nem a Vezér iránti rajongás függvénye.
Yoda69
Ezért vagyunk mi a 100. hely környéken, Ronaldoek pedig az élmezőnyben.
Es mi lenne akkor, ha a mieink nem fejlődnének?
Virág Árpád
... s mindez az OTP Banknak köszönhetően ...
justhpeter
Ez a derék ember vezeti a magyar labdarúgást. Ez mindenre magyarázat. Ahol egy focianalfabéta a vezető, ott valóban hatalmas siker az EB-re jutás. Mindennek az igazolására rá kell nézni a magyar bajnokság - NBI - dobogójára. A NER-vezérelt csapatok az első 3 helyen.
kereső
Az a fránya "majdnem" Csányi úr!
"elmondta, hogy arra számít, hogy a magyar gazdaságban lesz egy viszonylag meredek, folyamatos emelkedés"- igen, a templom felújitásoknak köszönhetően, bizonyára igy lesz!
simmering73
Orbán Viktor magyar hangja helyzetelemzett. Reszkess Európa.
Gauntlet
@sgl: sajnos ő és a magyar oligarchia tolta be Orbánt - elképzelni nem tudom miért, mert Gyurcsány alatt is jó dolguk volt!
Toller Béla
Sándor, te estél visszafelé a fejedre, nyilván fáj is a púp ! Ronaldo még elvisz a hátán néhány magyar középpályást !
balos
Szerencséje,hogy rohamosan hülyül,így nem érzékeli majd,mikor ágytálazzák!
kokopelli
Az "öreg" fütyül a sötétben? "A magyar foci története,egy sikertelenség története!" Kezdjük 1954-el Bern-ben!
(:-()
istván irén
ez megint nem akar hülyeséget mondani még is sikerült. magyar foci vicc egyáltalán van olyan?
ittott
ezek jönnek fel? a bányából? messze még a felszín.
kereső
@Gauntlet: Talán azért, mert az a hülye Gyurcsány meg kivánta adóztatni a vagyont, a tőkejövedelmet- nem sima szja-val, hanem egy kicsivel nagyobb adóval. És nem csak azt a vagyont, ami itthon maradt, hanem pl. csányinál az anyacéghez (szingapúr) kivittet is. Ez volt az előzménye a széles gábornak mondottatknak" el lehet menni, lehet szlovákiában adózni...".Orbán meg nem, inkább adókötelessé tette a minimálbért, és bevezette az egykulcsost- ami rögvest 560 milliárdos kiesést okozott a költségvetésben. És ez az összeg azóta csak nőtt.
Emmersson71
Csányi tata!

Az EB-re tök utolsóként jutottak ki hazánk aranylábú fiai! Az is csak úgy sikerült, hogy az EB keretet 16-ról 24-re emelték!!!
(hogy ez mennyibe fájt, ne firtassuk!)
Az említett mérkőzést érdemes taktikai szempontból nézni!
A portugáloknak a győzelem vagy döntetlen a jó eredmény, nyilván kikapni nem akartak. Nem akartak a belgákkal összefutni, így ELÉG volt nekik a döntetlen. Ha győznek, akkor 5 ponttal nyerik a csoportot - ahogyan a döntetlennel nekünk lett 5 pontunk. Értelmesen gondolkodva nekünk is a döntetlen lett volna jobb, a horvátokkal talán több esélyünk lett volna.
Elvileg egy laza játéknak kellett volna lezajlani a pályán...tengve-lengve, alibiből egy vereséget sem róhattak volna fel nekünk. Persze, hogy a taktikusan gondolkodó portugálok nem értették, hova hajtunk...

A "mi lett volna ha" pedig nem ér semmit a TippMixen, vén sz@ros :P
Emmersson71
Jav.: Értelmesen gondolkodva nekünk a VERESÉG lett volna jobb
simmering73
Ez se semmi.
"Hivatalosan ugyan még nincsen magyar kézben az Újpest, de már a magyar alapelvek szerint rakják össze a kezdőt az egyesület edzői. A lila-fehérek tegnap a palóc fellegvár Mezőkövesd ellen 11 nem magyar játékossal kezdtek a Magyar Kupában.
A történelmi névsor: Kire Ristevski (makedón), Filip Pajovic (szerb), Branko Pauljevic (szerb), Nikola Mitrovic (szerb), Junior Tallo (elefántcsontparti), Giorgi Beridze (grúz), Jorgosz Kutrumpisz (görög), Yohan Croziet (francia), Nemanja Antonov (szerb), Lirim Kastrati (koszovói) és Vincent Onovo (nigériai) színesítették a kezdőt. A vezetőedzőt Michael Oenningnek hívják."
Hogy beszél egymással ez a díszes kompánia? Eszperantóul?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.