Valter Attila a mezőnnyel célba érve megőrizte az összetettben élen állónak járó rózsaszín és a legjobb 25 éven aluli versenyzőt illető fehér trikót a Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny hetedik, pénteki szakaszán.

Folytatódott a magyar csoda a Giro d'Italia Italián

A Notaresco és Termoli közötti 181 kilométer egy kisebb emelkedőt leszámítva sík szakasz volt, így sprintbefutó döntött, melyben az ausztrál Caleb Ewan bizonyult a leggyorsabbnak. A Groupama-FDJ magyar bringása a győztesével azonos idővel ért célba.

Összetettben a 22 esztendős Valter Attila előnye továbbra is 11 másodperc a belga Remco Evenepoel és 16 a Tour de France-győztes kolumbiai Egan Bernal előtt.

Forrás: MTI

Fotó: Facebook/CCC Team

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ennek semmi köze a csodához
egyébként a Groupama - FDJ (WT) és nem a CCC versenyzője

images.app.goo.gl/cCWmhtPBY7Gh6CQW8
DR Eric CARTMEN
@RonaGyuri: Ki mondta , hogy a CCC versenyzője ? Ott az utolsó mondat. El kellett volna olvasni :A Groupama-FDJ magyar bringása a győztesével azonos idővel ért célba.
Emmersson71
@DR Eric CARTMEN: Viszont a képen CCC trikóban látható és ez megtévesztő! Valamint a fotó forrásának is a CCC Team Facebook oldala van megadva.

"2020-tól a CCC Pro Team tagjaként folytatta pályafutását. Csapata nevezte volna a rangos Giro d’Italia olasz körversenyre, azonban azt a koronavírus-járvány miatt elhalasztották. A Gran Piemontén 10. helyen, a Giro di Lombardián az időlimiten kívül ért a célba. Augusztusban második helyen végzett az országos bajnokság időfutamában. Szeptember 2-án megnyerte a 2020-as Tour de Hongrie-t, ezzel ő lett tizenöt év után az első hazai győztese a magyar körversenynek. Emellett megnyerte a hegyi pontversenyt és egy szakaszt is. Az országúti világbajnokság mezőnyversenyében a 76. helyezést érte el.
Szeptember végén bejelentették, hogy 2021-től két évig a Groupama–FDJ versenyzője lesz."
Emmersson71
Vajon mikor hangzik el Orbán pofájából, hogy "csömöri legény"?! Mert már ráakaszkodott a sikerre...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.