Rebrov aláírta a szerződése felbontásáról szóló dokumentumokat.

Megszólalt Rebrov, már nem ő a Fradi edzője: "Értetlenül állok a dolgok előtt, rendkívül szomorú vagyok a történtek miatt"

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Pénteken kora délután kiderült, hogy csaknem három év után távozik posztjáról a Ferencváros vezetőedzője, a 2018 augusztusában kinevezett Szerhij Rebrov. A szerződése felbontásáról szóló papírok aláírásáról az ukrán szakember maga beszélt a Nemzeti Sportnak. Valamivel később a klub hivatalos honlapján megjelent közleménye is tudatta:

Rebrov valóban távozik a klubtól.

Az ukrán szakember pénteken írta alá a szerződése felbontásáról szóló papírokat. Rövidesen bejelenthetik az új szakvezetőt is.

Aláírtuk a szerződés felbontásáról szóló dokumentumokat. Továbbra is értetlenül állok a dolgok előtt, rendkívül szomorú vagyok a történtek miatt. Remekül éreztem magam a Ferencvárosnál, szép sikereket értünk el

– mondta Szerhij Rebrov a lapnak.

A Nemzeti Sport emlékeztet,

A zöld-fehérek elnöke, Kubatov Gábor két hete arról beszélt, hogy Rebrov már február elején felmondott a klubnál, miközben Rebrov a héten a Zbrinának úgy nyilatkozott, nem volt szó a távozásáról.

Közben a Ferencváros hivatalos honlapján megjelent közlemény címe szerint

Szerhij Rebrov lemond az FTC férfi labdarúgócsapatának vezetőedzői pozíciójáról.

"A 47 éves ukrán tréner 2018 augusztusa és 2021 májusa között összesen 161 alkalommal ült a Ferencváros kispadján. Az FTC-vel három bajnoki címet nyert, emellett 2019-ben az Európa-liga, 2020-ban pedig a Bajnokok Ligája főtábláján szerepelt. A Rebrov-korszak zsinórban elért három bajnoki elsőségének jelentőségét remekül szemlélteti, hogy a Ferencváros ezt megelőzően 93 évvel korábban, 1926 és 1928 között tudott egymást követő három évben is bajnokságot nyerni. Szerhij Rebrov visszavonhatatlanul beírta magát a klub történelemkönyvébe” – teszik hozzá a hivatalos közleményben,

A klub közleménye megszólaltatja a távozó szakembert, aki köszönetét fejezte ki a klubnak és szurkolóknak a támogatásért, ám arról nem szól a közlemény, hogy Rebrov helyét ki veheti át.

Közben az osztrákok már kész tényként kezelik Peter Stöger érkezését, akit ezek után rövidesen bejelenthet a klub.Több jelölt közül választhatják ki az Austria Wientől távozó Peter Stögert, akit nem túl nagy szeretettel üdvözöltek a Fradi-szurkolók. Korábban a Groupama Aréna bejáratához ki volt feszítve az a transzparens, amely arra hívta fel a figyelmet, hogy Stögert nem szívesen látnák az Üllői úton:

Nem akarunk lila disznót. Stöger? Köszönjük, nem kell.

Forrás: Nemzeti Sport, Blikk

Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@Emmersson71: Persze hogy nem, hiszen átlátott rajtuk. Egy időre vége a zöld sasnak. Jöhet a felcsút.
RonaGyuri
@RonaGyuri: „Tiszta víz” és a „nincs mellébeszélés” fityesznyik módra

anonim „tisztázó” cikk a Rebrov ügyben a Párt központi napilapjában

„Nincs több mellébeszélés, Rebrov tiszta vizet öntött a pohárba” – címmel vezető írás jelnet meg – természetesen szerző megnevezése nélkül – a portálon.
Nos annyi, hogy „Csaknem három év után távozik posztjáról a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros vezetőedzője, Szergej Rebrov, aki már a szerződése felbontásáról szóló dokumentumok aláírásán is túl van, derítette ki pénteken a Nemzeti Sport.”.
Majd következik egy hosszas lelkendezés a sikerekről.
Na de arról, hogy mi történt, vagy, hogy mi az oka a szakításnak, arról egy nyekk sem!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.