Alig, hogy tegnap beszámoltunk arról, hogy Rebrov aláírta a szerződése felbontásáról szóló dokumentumokat, már hivatalosan is bejelentették az utódját.

Hivatalos: megvan a Ferencváros új edzője – mutatjuk ki lesz az
Fotó:MTI/Czeglédi Zsolt

Egy nappal az után, hogy Szerhij Rebrov távozott, a labdarúgó-NB I-ben szereplő Ferencváros már be is jelentette utódját a gárda élén – írja az Index.hu.

Rebrov 2018 augusztusában vette át a Ferencváros irányítását, sorozatban három magyar bajnoki címet nyert a csapattal, amely az elmúlt két évben az Európa-ligában és a Bajnokok Ligájában is bejutott a csoportkörbe. 

Utódja az 55 éves osztrák Peter Stöger lesz

- derül ki a Ferencváros szombati közleményéből.

A korábbi 65-szoros válogatott középpályás edzői karrierjét az Austria Wiennél kezdte, majd volt a Grazer AK, az 1. FC Köln és a Borussia Dortmund vezetőedzője is, mielőtt tavaly nyáron visszatért a bécsi „lilák” kispadjára.

Az Austria Wiennel a 2004–2005-ös idényben Osztrák Kupát, a 2012–2013-as idényben bajnoki címet nyert, egy évre rá a Kölnnel megnyerték a német másodosztályt, így feljutottak a Bundesligába.

Az új edzővel rögvest hosszabb interjút készített a FradiMédia.

A Ferencvárost mindenki ismeri Ausztriában, itt is tudják az emberek, hogy a leghíresebb és legnépszerűbb egyesület Magyarországon

- kezdte székfoglalóját Stöger.

Az osztrák tréner több lehetőség közül válogathatott, és kötött ki végül a Ferencvárosnál.

Több különböző országból is voltak ajánlataim. A Ferencvárostól Kubatov Gábor elnök úr és Hajnal Tamás sportmenedzser keresett meg, és nagyon jó hangulatú beszélgetéseket folytattunk. 

– olvasható a fradi.hu-n.

Stöger a filozófiájával kapcsolatban elmondta, az itthon kiemelkedő együttestől a hazai porondon rendkívül támadó szellemű játékot lehet várni.

A teljes interjút a Fradi hivatalos honlapján olvasható.

Forrás:Index.hu
Címlapkép:MTI/Czeglédi Zsolt

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Nem mindegy? O
Arra posztra a sarki rendőrt vagy az utcaseprőt is kinevezhetnék. A Fradinak akkor is biztosítják a bajnokságot. A kubatovi verőlegények ezt kapják cserébe az állandó mozgósítHATóságért. (Tv székház, Parlament, körutak és a város szétdúlása mind saját tevékenységük volt---és a választás még csak most jön, nincs is már messze, most kell majd csak igazán ide a ""dolgos kéz"", ahol a hivatalos állomány azért igencsak túl feltűnő lenne)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.