Lehet, hogy most láttuk őt utoljára "szakérteni" a köztévén.

Bognár Györgyöt nem hatotta meg a stúdióban, hogy majdnem meghalt a dán játékos, durván kiakadt, mert még nem folytatódik a meccs

Mint megírtuk, a pályán esett össze a finnek elleni meccsen a dán Christian Eriksen. Síró csapattársai gyűrűjében élesztették újra, és nagyon nehéz perceket élt át mindenki, aki részese volt az eseményeknek.

Nem úgy Bognár György, aki az M4 szakértőjeként kifejezetten érzéketlenül viselkedett. Kiakadt a szervezőkre, hogy miért kell még 15 percig várni arra, hogy folytatódik-e a mérkőzés. A stúdióban Petry Zsolt és a műsorvezető, Berkesi Judit igyekezett Bognár csillapítani, de nem sok sikerrel.

Bognár – aki egyébként a Paksi FC vezetőedzője – egy helyszíni kapcsolást követően újra azt hajtogatta, hogy a meccset le kell játszani, Eriksen is ezt akarná.

Majd még azzal tetézte, hogy számára nem Eriksen állapota aggasztó, hanem a döntésképtelenség...

Mi továbbra is jobbulást kívánunk Eriksennek, a többi igazából nem érdekes.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ezek az orbánlisták már csak ilynek!; szaros büdös bunkók! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Duke Nukem
Van folytatás, de megszívatott a Propeller. Nem engedi bemásolni a folytatást 8hosszú és nem írom le újra!), engem meg nem érdekel, hogy ki milyen hülyén hal meg végül. Az emberek túlnyomó többsége (szinte mindenki) úgyis a halála és a feltámadása után érti csak meg, hogy miről hadováltam itt.

VÉGEZTEM !!!
Virág Árpád
@Duke Nukem: "Az (i)gazság odaát van!" Dana Scully, X-akták
Duke Nukem
@Virág Árpád: Nyugodtság! Nem vagyok én hittértő kisiparos. Meghagylak a hitedben. Kicsit átírva (kibővítve) az eredetit: Sz@rul hiszel, de büszkén. Tudod, azért, mert te hiszel valamiben, attól az még nem úgy van (és ha nem hiszel valamiben, attól az még létezik).

Igazából a második (tárgyalás) és a harmadik (befejezés) részben volt a lényeg. Amit láttál, az csak a bemelegítés volt. (kicsit sajnálom, hogy nem ment át, mert elég nagyívűre sikeredett)

Na gyere, te béna pöcs, hallgassunk zenét. A feltámadás után úgy is találkozunk (ráadásul a jobbik énünk). Engem arról ismersz majd meg, hogy egy Népszabadság lesz a hónom alatt.

www.youtube.com/watch?v=Bx2trVA95Kk
Virág Árpád
@Duke Nukem: VEDD BE A GYÓGYSZERED! DÉL VAN!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.