Lehet, hogy most láttuk őt utoljára "szakérteni" a köztévén.

Bognár Györgyöt nem hatotta meg a stúdióban, hogy majdnem meghalt a dán játékos, durván kiakadt, mert még nem folytatódik a meccs

Mint megírtuk, a pályán esett össze a finnek elleni meccsen a dán Christian Eriksen. Síró csapattársai gyűrűjében élesztették újra, és nagyon nehéz perceket élt át mindenki, aki részese volt az eseményeknek.

Nem úgy Bognár György, aki az M4 szakértőjeként kifejezetten érzéketlenül viselkedett. Kiakadt a szervezőkre, hogy miért kell még 15 percig várni arra, hogy folytatódik-e a mérkőzés. A stúdióban Petry Zsolt és a műsorvezető, Berkesi Judit igyekezett Bognár csillapítani, de nem sok sikerrel.

Bognár – aki egyébként a Paksi FC vezetőedzője – egy helyszíni kapcsolást követően újra azt hajtogatta, hogy a meccset le kell játszani, Eriksen is ezt akarná.

Majd még azzal tetézte, hogy számára nem Eriksen állapota aggasztó, hanem a döntésképtelenség...

Mi továbbra is jobbulást kívánunk Eriksennek, a többi igazából nem érdekes.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ezek az orbánlisták már csak ilynek!; szaros büdös bunkók! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
És azóta is folytatja.
Az a ritka eset állt elő, hogy a tv alkalmazottja intelligensebb volt/van, mint bárki más élő ember. Talán az első eset volt.
Málna
Már azon is csodálkozni fogok, ha ott lesz még a stúdióban, mikor újra visszakapcsolnak. Nagyon durva.
vacsi
Hát, számomra undorító fazon - nem csak a kinézete, hanem a viselkedése is...
RonaGyuri
ezek az orbánlisták már csak ilynek!; szaros büdös bunkók! =))
Babgulyás
Ritka nagy türhő volt.Osztotta az észt, mikor az információk töredékének is alig volt birtokában, az EQ- oldalát már nem is említem.
isi007
Nem értem a felháborodást. Ez egy profi nemzetközi torna profi játékosokkal. Az, hogy folytatódik a mecss a játékos állapotára nincs kihatással. Eszetlenséget a hozzászólóknál látok akik bármi is történik a lényeg, hogy gyűlölhessenek valakit.
isi007
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: Ez egy érv lenne?
Duke Nukem
A fideszes "morális fölény" másik (sokadik) "prominens" tagja
Duke Nukem
@Virág Árpád: ma, 20:34

Pontosan. Köztetek!
Málna
@isi007: A játékos állapotára valóban nincs hatással. A játékos csapattársaira viszont egész biztosan hatással volt az, ami történt.
isi007
@Málna: Amikor a Fehér Miki összeesett a pályán negyed órát állt a játek. Akkor ott érzéketlenek voltak?
Málna
@isi007: Valószínűleg igen. De véleményem szerint ilyenkor elsősorban a az áldozat csapattársainak kell arról dönteni, hogy tudják-e, akarják-e folytatni a meccset. Őket Bognár teljesen figyelmen kívül hagyta.
Duke Nukem
Nem érdekel a foci (Isten engem úgy segéljen!), fogalmam sincs, hogy ki az az ember, de a szünetemben pont azt a részt láttam.
Összeszorult torokkal vártam a fejleményeket, és bizony kicsit a szemem is bepárásodott.
Csak úgy.
Emberileg.
Duke Nukem
Egyszer előttem ütöttek el egy gyereket (parkoltam, két parkoló autó között pont előttem akart kiszaladni az útra). Szegénykémnek "csak" a lába tört el (egy 1300-as Lada lökhárítója kapta el) - de úgy, hogy minden csont eltört és minden izom elszakadt (idegek, erek, stb), csak egy kis bőrdarab "tartotta" össze az alsó lábszárát.
Én akkor úgy döntöttem, hogy nem tudom tovább folytatni a tevékenységemet.

Ha egy embert újra kell éleszteni, az azt jelenti, hogy meghalt - halott volt egy darabig.
Számomra a világ szégyene a folytatás...
(a magyar paraszt az más tészta)
Duke Nukem
Nemsokára fogok ajánlani egy filmet (valójában egy minisorozat) - az emberiség jövőjéről szól (nem vallási shit nyelven, hanem világi nyelven elmondva)

Érdekes...
vacsi
@RonaGyuri: Már ne haragudj, de mi köze ehhez Orbánnak? Ehhez EMBERNEK KELL LENNI, nem valamelyik párt hívének!
RonaGyuri
@vacsi: sok, sőt nagyon sok, egyébként nem figyeltél mert meg is magyaráztam csak nem sikerült felfognod. orbánlisták!!! Az orbáni focisták és drukkerek igencsak bunkó bandájáról van szó!! =))
balos
@RonaGyuri: Nálam a mai itthoni(nem véletlenül írom,hogy itthoni) falábazás a ner pénzmosása!
vacsi
@RonaGyuri: Így már értem, köszi!
csak úgy....
tán orbánt meghatotta a majd 30 ezer covid áldozat? akiknek labda van a fejükben és a mellkasukban szintén az dobog,azoktól mit várhat mást az ember..
istván irén
Ez a világ jobb hely lenne nélküle ,szakértő ostoba hülye barom beszélni sem tud rendesen. Remélem az ő újra élesztése nem lesz sikeres
Sámannus
Megérdemled, ha a temetéseden is sokan fognak röhögni, mert ilyen tapló vagy pöcsöm öccse.
Virág Árpád
@Duke Nukem: Te kimaradsz a szaknévsorból!
gina
aljas féreg persze fideszes akkor attól mit várni, olyan mint a büdős cigány főnöke
Duke Nukem
@Virág Árpád: Az lehet, de egy másik "névsorban" be van írva a nevem - az egész mindenkori világ legfontosabb névsorába.
Tudom, ez az itteni "teljesítményem" alapján hihetetlenül hangzik, de az én estemben is igaz a mondás: "A látszat néha (néha mindig) csal."

Isten a szívek vizsgálója, egyedül csak ő tudja mi lakozik valójában egy emberben legbelül (Istent nem lehet becsapni!). És az van, hogy így is kellek neki - mert hatalmas a különbség állatok és állatok között. Érted ezt, Virág Árpád?

A "névsor", amibe bele van írva a nevem, az élet könyve.
Vagy te is egy vagy a sok közül, akik csodálkoznak majd?

"És csodálkoznak a föld lakói, akiknek nincs beírva nevük az élet könyvébe a világ kezdete óta, amikor látják, hogy a vadállat volt és nincsen, de megjelenik."

Tudod, Virág Árpád, a láthatatlan valóság igazságra épül, ezért valóságosabb a látható valóságnál, ami hazugságra épül.

Egy egyszerű szemléltetés, amit talán te is megértesz (Kérlek, nyugtass meg, hogy nincs diplomád ennyi ésszel! Ha mégis van, de letagadod, nekem az is jó.):

Amikor a láthatatlan Isten (aki valójában látható: "Mert a mi Istenben láthatatlan, tudniilik az ő örökké való hatalma és istensége, a világ teremtésétől fogva az ő alkotásaiból megértetvén megláttatik; úgy, hogy ők >> te?
Duke Nukem
Van folytatás, de megszívatott a Propeller. Nem engedi bemásolni a folytatást 8hosszú és nem írom le újra!), engem meg nem érdekel, hogy ki milyen hülyén hal meg végül. Az emberek túlnyomó többsége (szinte mindenki) úgyis a halála és a feltámadása után érti csak meg, hogy miről hadováltam itt.

VÉGEZTEM !!!
Virág Árpád
@Duke Nukem: "Az (i)gazság odaát van!" Dana Scully, X-akták
Duke Nukem
@Virág Árpád: Nyugodtság! Nem vagyok én hittértő kisiparos. Meghagylak a hitedben. Kicsit átírva (kibővítve) az eredetit: Sz@rul hiszel, de büszkén. Tudod, azért, mert te hiszel valamiben, attól az még nem úgy van (és ha nem hiszel valamiben, attól az még létezik).

Igazából a második (tárgyalás) és a harmadik (befejezés) részben volt a lényeg. Amit láttál, az csak a bemelegítés volt. (kicsit sajnálom, hogy nem ment át, mert elég nagyívűre sikeredett)

Na gyere, te béna pöcs, hallgassunk zenét. A feltámadás után úgy is találkozunk (ráadásul a jobbik énünk). Engem arról ismersz majd meg, hogy egy Népszabadság lesz a hónom alatt.

www.youtube.com/watch?v=Bx2trVA95Kk
Virág Árpád
@Duke Nukem: VEDD BE A GYÓGYSZERED! DÉL VAN!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.