Mint arról beszámoltunk, Bognár György, az M4 Sport szakértője ritka érzéketlen módon kommentálta, hogy egy játékos életéért küzdenek.

Óriási népharag zúdult az M4 érzéketlen szakértőjére, a szakma is kiakadt rá

A dán Christian Eriksen a finnek elleni meccs első félidőjében összeesett a pályán, életéért hosszú percekig küzdöttek. Végül biztató hírek érkeztek, a játékos állapotát sikerült stabilizálni.

Bognár György eközben a stúdióban amiatt dühöngött, hogy az UEFA miért nem dönt gyorsabban arról, hogy mikor folytatják a meccset. Mondott még mást is, itt foglaltuk össze a szakértő szavait.

Sorra érkeznek a reakciók Bognár tahóságaira, szakértői berkekben is értetlenül állnak a volt válogatott focista szavai előtt. Itt van például Kele János posztja, aki a 24.hu Ziccer című podcastjének egyik állandó résztvevője:

Ebben a beszélgetésben Bognár Györgyöt le kellett volna keverni, ráadni egy bejátszót, beszólni a műsorvezető fülére, hogy azonnal vegye el tőle a szót, és magyarázza el neki, miért megengedhetetlen élő adásban az, amit csinál.

Médiatörténeti mélyont, ízléstelenségi csimborasszó, ami a köztévé stúdiójában ma történt. Ha valamit, ezt biztosan tilos folytatni.

A Semleges Térfél rövid, de ütős kommentárja:

Le a képernyőről Bognár Györggyel!

László Ágnes, a Kislány, nagy foci blog szerkesztője:

Nem hiszem, hogy a játékosok most olyan állapotban vannak, hogy a futballra tudnak koncentrálni és kegyetlenség lenne erre kérni őket. Bognár viszont érzéketlenül, szinte türelmetlenül követeli a meccs folytatását. Egy emberi életről van szó!!! Defibrilláltak egy embert a pályán! Hogy lehet erre így reagálni???

A Paksi FC szurkolói Bognár távozását követelik egy poszt alatt:

Az M4 Sport posztjainál is elszabadult a pokol, majdnem mindenki Bognár kirúgását követeli.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Bognár marad. Ő nem a szivárvány családok mellett kiálló posztját lájkolta felháborító módon, hanem csak egy újraèlesztett emberen lépett át a bunkó megnyilvánulásaival.
Ez simán NER értékrend.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
Ahol olyanok szarértenek,mint a maffiuk fizetett csicskái nincs miről esetükben beszélni!A fostalicskák már csak ilyenek!Lásd nyúnyóka és a többi szervilis barom!Már a negyedik hullámra készülnek,hogy folytathassák a lopást és a hülyéik krumplira ácsingózását!
Gazella
Narancs elitkrém kretének legalja a fidesz és hithű csatlósai.
Pokróc
Ezért volt itt xar football 30 évig ? Mert ilyenek romboltak benne mint ez ?
Emmersson71
Egy kollégám is hasonlóan gondolkodik, mint Bognár. Azt mondta, "Naponta történik ilyen..múltkor a villamoson is megállt a szíve egy faszinak.".
Mondtam neki, hogy de az empatikusak - NEM TE, BAZMEG! - nem azon rugóztak, hogy mikor indul már újra a villamos!
magyar1
Ha ő haldoklik akkor másoknak azt kell sürgetni miért nem viszik már a pichába innen!:)
fergeteg
Ennek semmi köze a NER-hez. Ő önmagában tahó,mint a másik oldalon Jakab Péter.
Szerencse,hogy ő még nem kommentátor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.