Stabil állapotban van, de bent tartják további kivizsgálások miatt még a kórházban, ez derült ki a Dán Labdarúgó-szövetség közleményéből.

Stabil állapotban van Christian Eriksen dán futbalista, aki szombaton este a finnek elleni Eb-meccsen esett össze a pályán, és újra is kellett éleszteni. A középpályást végül kórházba szállították, ahol stabilizálták az állapotát. 

A kórházból üzent csapattársainak Christian Eriksen

A dán Christian Eriksen (balra) és a finn Paulus Arajuuri a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság B csoportjának első fordulójában Koppenhágában 2021. június 12-én.

Fotó, címlapkép: MTI/EPA pool/Friedemann Vogel

A Dán Labdarúgó-szövetség vasárnap közleményt adott ki a focista állapotáról – írja az Index –, ebből derült ki, hogy már tudtak vele beszélni, de a további kivizsgálások miatt még bent tartják a kórházban. 

Beszéltünk ma reggel Christian Eriksennel, aki üdvözletét küldi csapattársainak. Az állapota stabil, de további kivizsgálások várnak rá, ami miatt kórházban marad. A csapat és a stáb rendkívüli segítséget kapott, és továbbra is támogatjuk egymást mindenben. Köszönjük mindenkinek a kedves üzeneteket. Arra kérünk mindenkit, hogy a dán szövetséghez juttassa el üzenetét, mi pedig átadjuk azt Christiannak és a családjának

– közölte az Index a dán szövetség közleményének fordítását.

A félbeszakadt meccset végül folytatták, a finnek 1-0-ra győztek a dánok ellen.

Forrás: index.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.