A magyar válogatott csapatkapitánya az M4 Sport riporterének beszélt arról, hogy mennyire égnek Eb-lázban a válogatott játékosai.

"Kívánom, hogy legyen jó nagy" – mondta a közmédia riportere Szalainak, aki szerint "a legfontosabb az lesz, hogy a lábuk között lévő dolog az valójában mekkora lesz ma este"

Varga Kevin, Lovrencsics Gergő és Szalai Ádám a magyar labdarúgó-válogatott edzésén a Puskás Arénában 2021. június 14-én. A koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjában szereplő magyar válogatott Portugália ellen lép pályára június 15-én Budapesten. Fotó: MTI/Kovács Tamás

Szalai elmondta, hogy mivel elszeparálva készültek, csak a napokban érezték át a helyzetet és azt is, hogy mindenki máshogy dolgozta föl, hogy Budapesten szerepelhet a tornán. A beszélgetést aztán ezzel zárta a csapatkapitány:

A labda elleni játékban az lesz a legfontosabb, hogy milyen lesz a védekezésünk és mennyire tartjuk be a taktikai utasításokat, a labdával való játékban pedig a legfontosabb az lesz, hogy a lábunk között lévő dolog az valójában mekkora lesz ebben a 90 percben.

Ezután a riporter azt kívánta a csapatkapitánynak:

Kívánom, hogy legyen jó nagy.

Szalaiékról ma este hat órakor derül ki, hogy mekkora a két lábuk közötti dolog.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: MTI/Kovács Tamás

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Sajnos igen hideg lehetett a pályán, és ami a lábuk között volt a meccs közben a végére igencsak összezsugorodott. Kár hogy ez az eredményen is látszik.
csak úgy....
az mlsz. és a miniszterelnökefftárs minden mentö körülményt szívesen vesz!
önnek nem tüntek föl migráncsok és sorosbérencek a füthetö gyöp közelében?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.