Azért érkezett panasz az Európai Labdarúgó-szövetséghez, mert a Budapesten tartott Magyarország-Portugália meccs alatt a közönség soraiban a magyar drukkerek LMBTQ-ellenes transzparenseket tartottak a kezükben.

Feljelentették az MLSZ-t az UEFÁ-nál a portugál meccsen homofób transzparensekkel szurkolók miatt

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Az Athletic úgy tudja, a FARE (Football against Racism in Europe) az ügyben megbeszélést tartott a szövetség képviselőivel, az UEFA pedig fontolóra veszi, hogy az ügyben milyen lépéseket tegyen a Magyar Labdarúgó Szövetséggel szemben.

Ahogy a 444.hu emlékeztet rá, a magyar-portugál meccs napján, a magyar parlament 157 igen és 1 nem szavazat mellett szavazta meg a pedofil bűnelkövetőkkel szembeni szigorúbb fellépésről szóló törvényt, amit a múlt héten homofób módosítókkal egészítettek ki.

Forrás: 444.hu

Címlapkép: MTI/Szigetváry Zsolt

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nagyon gáz, hogy az ország miniszterelnöke ilyen irreális definíciókról beszél, kirekeszt és olyan ezeréves dohos, bűzös mantrákat pufogtat, amelyeknek közük nincs a valósághoz. Felfoghatatlan, hogy 2021-ban ezekkel a témákkal még mindig lehet kampányolni, hogy a magát családbarátnak nevező kormány nem más, mint egy homofób, frusztrált erőszakszervezet, amelynek saját polgárai a legnagyobb ellenségei. Mindazok, akik szerint a család definíciója nem Orbán Viktor pillanatnyi elmeállapotának megnyilatkozása. Úgy undorító ez az egész, ahogy van, a legnagyobb tanulság pedig az, hogy a család semmire nem garancia, alaptörvényi definíciója pedig egy nagy rakás szar. Család legfeljebb az lehet, ahol papírral és papír nélkül emberek egymás iránti szeretete, tisztelete, megbecsülése és bizalma ad értelmet a létezésnek. Akkor is, ha van/lehet gyerekük, akkor is, ha nem. Nemtől, bőrszíntől, vallástól és egyéb identitást meghatározó jegyeken túl.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina
Az elmebeteg szar büdösOV cigány ellen nem tüntet ez a csürhe---mocskos hitler utánzat, teljesen tönkreteszi ezt az országot, ilyen aljas rohadék sosem volt hatalmon( amiben nagyon tud gyülöletet szitani) hát én is gyülölöm ezt a szemetet
gina
@verőce21: Te büdös cigány hülye vagy mint a segg
justhpeter
A Kubatov-gárda is kint volt a meccsen ?
ómió
Már megint keveritek a homofóbot a buzifóbbal, efftárSSak!?
istván irén
Meg töltötte a stadiont a csürhe mire lehetett számítani?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.