Orbán Viktor kedvenc lapja fel is töltött a meccs előtti hangolásról egy videót, amin ez jól hallatszik, azzal a konffal, hogy “Így szurkolnak a magyarok!” A kormányújságírók vagy nem vették észre, mi hangzik el a videón, vagy nem zavarta őket. Az eset a nemzetközi sajtó ingerküszöbét viszont átlépte, a News 24 szerint például az egész meccsen siegheileztek és a náci karlendítést gyakorolták a “magyar szurkolók”. A lap azt is kiemeli, hogy a kétgó

Forrás: b1.hvgblog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@RonaGyuri: Orbán büszke a népére

az imádott csürhéje nem csak kifütyülték az anti-rasszistákat, de a következő meccsen már ….

A hírek szerint „Panaszt kapott az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA), mert a Puskás Arénában megrendezett Magyarország–Portugália Eb-meccs alatt egyes magyar drukkerek LMBTQ-ellenes transzparenseket tartottak a kezükben ”
Ami akár egyszerű kiállás is lehetne a csürhe imádott félistene mellett, aki a minap büszkélkedett velük, mikor kifütyülték az antirasszisták elleni mocskolódásukat és a minap pribékjeivel egy homofób kitételekkel teli törvényt fogadtatott el. Aminek külön pikantériát ad, hogy az alaptörvény mentén! Tudod Wazze az az izé, amit az ereszcsatornás „csatak buzi” rittyentett! =))
Azonban a dolognak még van külön stichje is.
cdn.hvgblog.hu/b1/uploads/2021/06/hitsal-800x400.jpg
Az NS, Orbán Viktor kedvenc lapja „Így szurkolnak a magyarok!” címmel töltött fel a meccs előtti hangolásról egy videót, amin jól látszik, hogy a “magyar szurkolók”. siegheileznek, és a náci karlendítést gyakorolják Sőt, mint jiderült:a kétgólos Cristiano Ronaldót homofób abúzus érte, amikor azt skandálták neki, hogy “Krisztiánó homoszexuál”!!!
images.app.goo.gl/VMQGHdeh12uYyPZ57
vs.
images.app.goo.gl/6Hndy1UXJwTEiswL6

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.