Óriási felháborodást keltettek Bognár György korábbi focista, jelenlegi NB I-es edző és szakkommentátor szavai a dán-finn meccs alatt.

Egy ország gyűlölte meg a köztévé szakértőjét – hova tűnt Bognár György a képernyőről?

A futballszakértő akkor ásta el magát milliók előtt, amikor a pályán kis híján életét vesztő dán Christian Eriksen állapota helyett a meccs folytatása miatt aggódott. Egész pontosan amiatt, hogy sokáig tököl az UEFA a döntéssel. 

Bognár – miután látta, hogy magára haragította a népet – másnap elnézést kért, arra hivatkozott, hogy sokkhatás alatt állt, és félreérthették szavait.

A Telex mutatott rá, hogy Bognár azóta nem került képernyőre, egyetlen mérkőzés közben sem szakérthette a pályán történteket.

A lap rákérdezett az MTVA-t és az M4 Sport szerkesztőségénél, de nem kaptak választ arra, hogy van-e összefüggés Bognár György kijelentései és váratlan eltűnése között, illetve arra sem, hogy az edző visszatér-e még a képernyőre, vagy ha nem, akkor lesz-e erről hivatalos közlemény.

Majd nemhivatalos, de Bognárhoz közel álló forrásoktól úgy értesültek, hogy saját döntése alapján a hátralévő meccseken sem fog szerepelni.

Forrás: telex.hu

Fotó: M4 Sport

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.