Még mindig nehéz szavakat találni a magyar válogatott teljesítményére, hiszen a magyarok 1-1-et értek el a világbajnok francia válogatott ellen. 

Vallásos áhítatban szólalt meg Marco Rossi: Úr ránk nézett és mosolygott

Kleinheisler László, aki a meccs embere lett így nyilatkozott:

Ez egy hihetetlen élmény számomra, le a kalappal a srácok és a szurkolók előtt. Semmi veszítenivalónk nem volt. Úgy voltunk vele, hogy mindent bele kell adni, aztán lesz, ami lesz. Bízom benne, hogy ez sok sikert ad majd Münchenre.

A magyar gól szerzője, Fiola Attila:

Az egész pályafutásom leforgott annál a gólnál. Boldog vagyok, hogy az én gólom is kellett ahhoz, hogy ilyen büszkén jöhettünk le a pályáról. Csodálatos közönség volt, nagyon boldog vagyok, a családommal együtt ünnepeltünk. Az volt a fejemben a helyzetnél, hogy Varane elé be tudjak állni, aztán figyeljem, hogy a kapus hogyan helyezkedik, tudtam hova akarom rúgni, és örülök annak, hogy az élet valamit visszaadott.

Végül Marco Rossi szövetségi kapitány szerint:

A fiúk taktikailag nagyon jó meccset játszottak, szívvel és lélekkel. Mindent kiraktak ma a pályára. Nem az edzői taktikán, hanem a játékosokon múlik, hogy mi lesz a végeredmény. Voltak nehéz pillanataink, de dolgozunk rajta, hogy ezt tudjuk kezelni. Azt mondtam, hogy mindenki a szívét tegye ki, ne azzal foglalkozzon, amit szerinte mások a játéktudásáról gondolnak. A mai nap olyan volt, amikor az Úr ránk nézett és mosolygott.

Forrás:Blikk.hu
Címlapkép:MTI

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Úgy a mérkőzés, mint Rossi nyilatkozata tökéletesen rendben volt! Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cicamama55
Úgy a mérkőzés, mint Rossi nyilatkozata tökéletesen rendben volt! Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
Pokróc
Köszönetet is mondhat az égieknek mert aki látta az pontosan tudja hogy a Franciák úgy 4 ajtó ablak nyitva gólhelyzetet hagytak ki.
Azért gratulálunk az X-hez ! Ritkajól kűzdöttünk !
Nyírfa
Vallásos áhítat...élni kéne áhítattal. Ez, így csak giccs.
Nessy
Már melyik "Úr mosolygott rájuk"? Hála Istennek, most nekünk volt szerencsénk!
kereső
A vallásos áhitat egy dolog.A hit egy másik. A kettő nem mindig fedi egymást.
namihami
Ha már az egyházi vonalra megyünk át, akkor viszont az Úr mérgesen nézett a franciákra. Mert, és ez a magyar csapat mázlija, legalább 4-5 ordító helyzetet hagytak ki.
Persze, a könyvekbe ez az 1:1 fog bekerülni. De a reális néző tudja (aki látta), hogy ez csupán egy be- vagy kifutott eredmény volt. A németek ellen már nem hiszem, hogy az Úr ismét mosolyra fakad. Nekik ugyanis létkérdés lesz a három pont. És akkor marad az egy pontunk és a kidobott milliárdok. Már persze, a részünkről kidobott milliárdok.
Olyan ""fradisnak"" fog ez is kinézni...
fergeteg
Már ezt is kipécézik !
Persze a firkász nem akar közmunkásnak menni.
simmering73
Tárgyilagosan szemlélve, ez inkább a franciáknak köszönhető. A gyalázatos 3-0-ás portugál cumi után szerintem a franciák túl nagy mellénnyel érkeztek. Így saját magukat verték meg. Ha már a prosti srácok azt írja, hogy "Igazából győztünk". A németek majd helyre teszik ezt a csodacsapatot, aztán Rossi hányhatja a keresztet.
Néro
Háááát lehet igazad. Az Úr rátok néz és mosolyog. Már ha érted.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.