Eddig közel 60 ezren írták alá a petíciót, ami azt szeretné elérni, hogy szivárványszínűre világítsák ki a müncheni Allianz Arenát szerdán, amikor a német válogatott Magyarországot fogadja az Európa-bajnokságon.

Látványos fricska Orbánéknak: München így tiltakozik a Fidesz kirekesztő törvénye ellen

Fotó: AFP

A kezdeményezők a napokban elfogadott homofób törvény ellen tiltakoznának így – írja a 444.hu.

Az ötletet a városi tanács összes frakciója támogatja, Dieter Reiter polgármester pedig azt ígérte, a hét elején megkeresi az UEFA-t és a Német Labdarúgó Szövetséget az ügyben.

A pártok közös közleménye szerint a város elkötelezett a sokszínűség, a tolerancia és az egyenlőség iránt a sportban és a hétköznapokban egyaránt.

Forrás: 444.hu

Címlapkép: AFP

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@Shikari: Faszán fog kinézni a dagadt Gazdád majd a vip.- páholyban...Szerintem Szajjjer Josefint is magával viszi...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
NKF
Az Allianz Aréna két szinű világítással bir!Ha a Bayern játszik piros fények vannak.
Amikor az 1860 München,akkor pedig kék fényben az Aréna,Nem hiszem,hogy a buznyákok
kedvéért majd átalakítják az egész világítást
Ui:Rohadtul unom az egész buzi propagandát!
simmering73
"...idézzük a Pesti Srácok (köznyelvben: Prosti Srácok) értékelését a futballmérkőzésről. Az “Igazából: győztünk” című agyvelőt rázó cikk így kezdődik: “Igen, ilyenek vagyunk mi, magyarok: egy hősies, nemes fajta. Ha van egy eltökélt, leleményes vezetőnk, aki jól vezeti a seregeinket, a lehetetlennek is vakmerőn nekifeszülünk. Így tettünk tegnap is, amikor 1-1-re győztünk Franciaország ellen az Európa-bajnokságon. Ezzel kétszeres ünnep lett június 19-e: nemcsak a Magyar Függetlenség Napja, hanem a Magyar Labdarúgás Visszaszerzésének Napja is. Mindkettőben kiemelkedő szerepet vállalt egyetlen ember: Orbán Viktor.”
nepszava.us/a-pesti-sracok-megirta-mit-kell-gondolni-az-11-es-gyozelemrol-orban-tamasztotta-fel-a-magyar-focit/
levarosbukta
@Gazella: Kösz, félre értettem. De a lényegen nem változtat, akkor meg be se engedjék őket a stadionba. Sőt az országba se! NNa az f@sza tett lenne!
teuton57
@simmering73: ..."amikor 1-1-re győztünk Franciaország ellen"... Na ez kiraly, ezt a "szabadsagharcos" is mondhatna, mert ö allitolag mindig gyöz, pl. Brüsszelben, de a valosagban mindig seggberugjak...
surdilloFUJT
@NKF: Mi meg az ilyen 1 bites fidesscsicska nyaloncokat utáljuk teljes szívből!!!Remélem most már sikerült ejakuálnod csicska???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.