Eddig közel 60 ezren írták alá a petíciót, ami azt szeretné elérni, hogy szivárványszínűre világítsák ki a müncheni Allianz Arenát szerdán, amikor a német válogatott Magyarországot fogadja az Európa-bajnokságon.

Látványos fricska Orbánéknak: München így tiltakozik a Fidesz kirekesztő törvénye ellen

Fotó: AFP

A kezdeményezők a napokban elfogadott homofób törvény ellen tiltakoznának így – írja a 444.hu.

Az ötletet a városi tanács összes frakciója támogatja, Dieter Reiter polgármester pedig azt ígérte, a hét elején megkeresi az UEFA-t és a Német Labdarúgó Szövetséget az ügyben.

A pártok közös közleménye szerint a város elkötelezett a sokszínűség, a tolerancia és az egyenlőség iránt a sportban és a hétköznapokban egyaránt.

Forrás: 444.hu

Címlapkép: AFP

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@Shikari: Faszán fog kinézni a dagadt Gazdád majd a vip.- páholyban...Szerintem Szajjjer Josefint is magával viszi...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rokker33
Atyaég!!! Atyaég!!! Hát ezzel kell foglalkoznia az egész világnak, hogy Magyarország mit csinál???Olvassátok mát el a törvényt hülye buzik és értelmezzétek már. A18 éven felüli buzik azt csinálnak amit akarnak,csak a q8 év alatti fiatalokat akarják megvédeni ezektől a korcsoktól. Lassan jobban utálni fogom a buzikat ,mint a niggereket meg a zsidókat meg a cigókat! Komolyan a faszom kivan ezzel már sok értelmi fogyatékos mindet gázkamrába kéne zárni jó kis ciklon b vel megkínálni!!!hahaha
Clavigo
@Shikari: Faszán fog kinézni a dagadt Gazdád majd a vip.- páholyban...Szerintem Szajjjer Josefint is magával viszi...
Nessy
@rokker33: Hány éves gyerekek lesznek a pedofília áldozatai, amiről az eredet törvény szólt volna???Pont ez sikkad el az egész törvényben! Azzal a témával csak akkor foglalkoznak, amikor meghal a kisgyerek! Velük kapcsolatban a 18 éves korhatár értelmetlen!
csak úgy....
@rokker33: ha itt valaki értelmi fogyatékos,akkor az te és a shikari! :) nevetségesen buták vagytok!
rokker33
@Nessy: Sajnos az igazi pedofilokat nem lehet kiszűrni,csak akkor mikor már lebukott!Semelyik ország nem képes megfelelően kezelni ezeket a férgeket! Az USA ban is csak annyit csinálnak,hogy évtizedekre bezárják őket, pedig egy kasztrálással ezt a problémát könnyedén orvosolni lehetne, csak ugye a pedofiloknak is vannak jogai! PERSZE A 10 ÉVES KISFIÚNAK AKIT MEG ERŐSZAKOLT AZ ABERRÁLT ÁLLAT NAH ANNAK MÁR MINDEGY az egész életét elbaszta!Én azt mondom herezacskót a tökét levágni érzéstelenítés nélkül oszt had menjék!
Nessy
@rokker33: De ha panaszt is tesznek, mert tudható, akkor az áldozatot hurcolják a törvény elé. Ez ellen kell törvényt hozni, ettől kell védeni a gyerekeinek! A jelenlegi felfújt téma úgy ostobaság, ahogy van! Egy filmtől, egy regénytől nem lesz senki más nemi identitású. A vámpír filmtől sem lesz senki vérszívó.
jesz
@rokker33: Kemény az a gázos kijelentésed, de érzem mit akarsz ezzel..
...nos enyhíteni dühödet megjegyzem, hogy akik a mai meccsen bosszantani akarják a magyrokat, sőt megalázni azzal, hogy náluk bizony lehet buzulni, azoknak a nagypapája még karlendítéssel üdvözölte a bajuszos jótevőjüket...miközben nappal hirdetik az igét a színes társadalomról, éjjelente leosonnak a pincébe, és csókolgatják a nagypapa naftalinos, vaskeresztes egyenruháját...
Na, ez a sokszínűség..(vagy kétszínűség?)
Gazella
@rokker33: van egy bibi... tudod te hol jar a 10-n eves gyerek az ejszakaban kirittyentve a varosok utcain, amikor nincsen otthon a szulo??? Ezek a 11-12 eves gyerekek mar atesnek a szexen heterokent, leszbikent, homokosokkent... fetiskent... genderkent... tudod vannak a templomokban ajhitatos pedofil papok..
Soroljam meg... . Fogd fel, hogy a felnottek kozott milliardnyi embert er ez a megalazas...
jesz
Egy ügyvéd szerint igenis létezik a gyermek-megrontás, méghozzá igen nagy számban...jelenleg négyezer kislány terhes úgy, hogy nem meri megmondani ki csinálta föl...csak az a hiba aképen, hogy a terhes kislányok szülei mit tesznek az apával?mert ők majdnem mind kivétel nélkül tudják ki is a csínytevő...

Egyetlen szülő sem verte még péppé azt, aki ezt tette a lányukkal?

...hát persze, mert ők kerülnének böribe
csak úgy....
@jesz: kicsit mesélhetnél a magyarok nyilas majd komcsi öseiröl is!
justhpeter
Az sem menti fel a kormányt, ha ezt a törvényt ostobaságból tette, de ez nem hihető, akkor pedig a primitív prrovokációt büntetni kell !!!
Duke Nukem
!!! "szó sincs a gyerekek védelméről. – Arról van szó, hogy új tárgyat találjanak a gyűlöletnek, és a megkergült híveikben szítsák a harag nemzetiszocialista tüzét." !!!

És itt is van, meg is érkezet a megkergült szektatag: "Lassan jobban utálni fogom a buzikat ,mint a niggereket meg a zsidókat meg a cigókat!"

@rokker33: Sokkal több hetero pedofil van, de úgy tűnik az téged cseppet sem zavar.
Az is érdekes, hogy a családon belüli erőszak (amiben saját vagy nevelt gyermek megrontása is benne van) annyira nem szívügyé a nagyon paraszt nagyon magyar, magát nagyon családbarátnak hazudott kormánynak.
human
Na bumm. Akkor a közmédia majd nem ad külső képet a stadionról.
simmering73
Beintettek az Orbán kormánynak és így a magyaroknak is. Nagyon helyesen. Akinek meg nem inge, nem veszi magára.
Nyírfa
Sok-sok rokker üvöltötte a foci ürügyén: sieg heil!
Nyírfa
Annál frappánsabb választ adni az eb-n , mint a szivárványszínben kivilágított stadion, keresve sem találnék.
Hogy majd nem tetszik a hivatásos szurkolóknak, a játékosoknak, netán orbánéknak - számít?
levarosbukta
Menjenek a pichába! Az igazi tiltakozás az lenne ha a németek el se jönnének Magyarországra. A többi csak duma!
Csizmás Kond
München beleverheti az apukájába a farkát, ha már ennyire esdi a seggbedugást, mert normális ember nem kérkedik a defektjeivel, csak az ilyen félkegyelmű kényszermániások.
Maxipocak
@Csizmás Kond: te mégis itt propagálod a tieidet fideszbuzi.
ómió
Talán addigra még Buziland tartományt is megalakítják!
rokker33
@Nessy: Egy filmtől, egy regénytől nem lesz senki más nemi identitású. A vámpír filmtől sem lesz senki vérszívó Attól nem, de azért erőltetni sem kellene a melegséget a filmekben. Vannak olyan filmek amik buziknak készült. Ők nézzék azt, mi heterok meg nézzük az akció filmeket Arnoldos,Stallonés filmeket, ahol nincsenek meleg jelenetek xD
rokker33
@jesz: karlendítéssel üdvözölte a bajuszos jótevőjüket...miközben nappal hirdetik az igét a színes társadalomról, éjjelente leosonnak a pincébe, és csókolgatják a nagypapa naftalinos, vaskeresztes egyenruháját...# Juj de tetszik ez és milyen igaz. Ne a németek szóljanak már bele a dolgunkba. 80 évvel ezelőtt még ők irtották a buzikat zsidókat stb most meg ők a nagy megmentők?? Nevetséges ez a felhajtás. Amerikai sem jobb ők csak majdnem az egész indiánokat kiáltották 200 évvel ezelőtt és most őket utánozzák. Szégyen!!!
rokker33
@Gazella: Fogd fel, hogy a felnottek kozott milliardnyi embert er ez a megalazas...# Azért kell most megrirkítami az állományt, hogy ezek többet ne molesztáljanak senkit. 2 here levág vagy egy 9mm a fejbe és minden baj elmúlik!!Csak idő kérdése...
Csizmás Kond
@Maxipocak: te is beteg vagy ?..mit propagáltam én ?
Nyírfa
" A feltétel nélküli elfogadás a legnagyobb élmény, amelyet egy ember átélni képes. "

Carl Rogers
Macskaszem
@rokker33: Akik 80 évvel ezelőtt irtották a zsidókat meg a buzikat, már nem élnek. Miről vau, vau- zol?
rokker33
@Duke Nukem: Sokkal több hetero pedofil van, de úgy tűnik az téged cseppet sem zavar.# Az nem érdekel és az sem érdekel hogy egy normális buzi mit csinál. Aki gyereket bánt azt lőjjék le mint a kutyát!!Mindegy hogy hetero homokos vagy egyéb ..
Nessy
@rokker33: Az Ég áldjon meg! Pont a királyi média, a jobboldal, beszél reggeltől estig erről a témáról. Nem a pedofíliáról, ami a lényeg lenne. Azért pont az állandóan ezzel a témával foglalkozók hívják fel annak a gyereknek is a figyelmét a homoszexualitásra, aki eddig nem is foglalkozott vele. Most gyorsan megkeresi a neten.
fergeteg
Az anyád,ORBÁNÉK ellen buzikám!!!
9 millióan vagyunk liberálbolsik.
fergeteg
Pofán verni minden tanárt aki erről oktat!!!
Gazella
@levarosbukta: valamit nem fogtál fel... a magyar csapat megy a németekhez.
Igaz a németek meg egyszerűen nem fogadná a magyar csapatot.
Tudod sok német cég aki a magyarhonban költözött és adott munkát a tapló kétsunyi magyarnak, az hamarosan kivonul a magyarhonból... leshetsz mennyi rekorder munkanélküli fog lenni.
Málna
Világítsanak nyugodtan. Számít? Na ugye...
fergeteg
Gazella ! Neked annyi eszed sincs mint agy orrszarvúnak!
Emmersson71
@fergeteg: "9 millióan vagyunk liberálbolsik."

"A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem."

hu.wikipedia.org/wiki/Reginam_occidere
NKF
Az Allianz Aréna két szinű világítással bir!Ha a Bayern játszik piros fények vannak.
Amikor az 1860 München,akkor pedig kék fényben az Aréna,Nem hiszem,hogy a buznyákok
kedvéért majd átalakítják az egész világítást
Ui:Rohadtul unom az egész buzi propagandát!
simmering73
"...idézzük a Pesti Srácok (köznyelvben: Prosti Srácok) értékelését a futballmérkőzésről. Az “Igazából: győztünk” című agyvelőt rázó cikk így kezdődik: “Igen, ilyenek vagyunk mi, magyarok: egy hősies, nemes fajta. Ha van egy eltökélt, leleményes vezetőnk, aki jól vezeti a seregeinket, a lehetetlennek is vakmerőn nekifeszülünk. Így tettünk tegnap is, amikor 1-1-re győztünk Franciaország ellen az Európa-bajnokságon. Ezzel kétszeres ünnep lett június 19-e: nemcsak a Magyar Függetlenség Napja, hanem a Magyar Labdarúgás Visszaszerzésének Napja is. Mindkettőben kiemelkedő szerepet vállalt egyetlen ember: Orbán Viktor.”
nepszava.us/a-pesti-sracok-megirta-mit-kell-gondolni-az-11-es-gyozelemrol-orban-tamasztotta-fel-a-magyar-focit/
levarosbukta
@Gazella: Kösz, félre értettem. De a lényegen nem változtat, akkor meg be se engedjék őket a stadionba. Sőt az országba se! NNa az f@sza tett lenne!
teuton57
@simmering73: ..."amikor 1-1-re győztünk Franciaország ellen"... Na ez kiraly, ezt a "szabadsagharcos" is mondhatna, mert ö allitolag mindig gyöz, pl. Brüsszelben, de a valosagban mindig seggberugjak...
surdilloFUJT
@NKF: Mi meg az ilyen 1 bites fidesscsicska nyaloncokat utáljuk teljes szívből!!!Remélem most már sikerült ejakuálnod csicska???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.