Van egy ország, ahol minden másként van. Ahol a győzelem vereség, a siker kudarc, a vereség győzelem, a döntetlen meg meg pláne győzelem. Ahol a vébéezüst – ’38-ban, de főként ’54-ben – hatalmas kudarcnak számított. Ahol a ’64-es EB-bronz letagadni való bukás; a ’72-es EB-elődöntőt máig szégyellni kell. Ellenben a kijutás a felhígított, 24-es mezőnyű EB-re már óriási siker, mint 5 éve vagy az idén is. És ahol egyetlen döntetlen – amivel a magyar válogatott nem előrelépett, hanem a csoport utolsó helyére csúszott – már világraszóló diadal. Úgyszólván nemzeti ünnep.

(Forrás: b1.hvgblog.hu, RonaGyuri által)

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ez semmi ahhoz lépest, hogy napokig vezettük a halálozási listát, s arról is dicsekedve szóltak! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pokróc
Vagy bolondok ,vagy szándékosan kivezényelt fizetett szurkolók . más magyarázat nincsen .
Málna
@sgl: 05:51 Én viszont esküdni mernék, hogy pont a negatív emberek miatt nincs előrelépés, ők húzzák vissza a többieket is...
silber13
@Málna: Ne beszélj hülyeségeket Málenykaja Málnácska! A visszahúzó,negatív embereket csapaton és a klubvezetésen belül keressed. kapnak egy vezetői széket, pénzt, számolatlanul, felelőség nuku,ergo röhögek a markukba. foci sokadlagos szempont
Málna
@silber13: Szerintem nem nagyon érted ezeket a jelzőket. Na nem véletlenül...:-)
silber13
@Málna: Hát bezony...Igazságod lehet,mer' ugyi anno nem járék skólába,miként az többi nebuló és leginkább tekigyelmed, a betüknek vetését is a falusi baktertól lesém el , tekigyelmed szellemi szárnyalása meg egyenest lenyűgöző!:-)))))))
nezelodo
@Pokróc: Kárpótlási jegyet nem, apám kicsi birtokát aranykoronában kaptuk vissza. Ja meg "örököltem" alighanem Rákosi-féle búzakötvényt is. Milyen pofát vágna az illiberális hivatal, ha beállítanék, hogy váltsák be?
A kárpótlási jegy amúgy a spekulánsok aranybányája lett, különösen ott, ahol a természetvédelmi területeken fektették be. Persze, tudták, az állam sokszázszorosáért visszavásárolja majd.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok