Van egy ország, ahol minden másként van. Ahol a győzelem vereség, a siker kudarc, a vereség győzelem, a döntetlen meg meg pláne győzelem. Ahol a vébéezüst – ’38-ban, de főként ’54-ben – hatalmas kudarcnak számított. Ahol a ’64-es EB-bronz letagadni való bukás; a ’72-es EB-elődöntőt máig szégyellni kell. Ellenben a kijutás a felhígított, 24-es mezőnyű EB-re már óriási siker, mint 5 éve vagy az idén is. És ahol egyetlen döntetlen – amivel a magyar válogatott nem előrelépett, hanem a csoport utolsó helyére csúszott – már világraszóló diadal. Úgyszólván nemzeti ünnep.

Forrás: b1.hvgblog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ez semmi ahhoz lépest, hogy napokig vezettük a halálozási listát, s arról is dicsekedve szóltak! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
ez semmi ahhoz lépest, hogy napokig vezettük a halálozási listát, s arról is dicsekedve szóltak! =))
Duke Nukem
"Azt gondolom - és ezt minden szolgalelkűség nélkül - hogy ez Orbán Viktor óriási diadala" - jelentette ki a ("genetikusan" - by Ákos Kertész) szolgalelkű Bencsik András
Duke Nukem
Nálunk a 0:3 döntetlen, az 1:1 mi nyertünk - mert igazolni kell valahogy a csilliárdnyi közpénz elégetését, amit a fociba ölnek.

Láttam Fiola egyik nyilatkozatát...
Hűűűűűűűűűűű öcsém, komolyan megsajnáltam a figurát.
kereső
Akkor ide, egy kis "szines": a magyar válogatott 2007-ben 3:1 nyert az akkori világbajnok ellen. Na, hogy hivták akkor a miniszterelnök? Gyurcsány Ferenc.
Orbán! a 800 milliárddal és az 1:1 -el sehol sem vagy. Gyurcsány ebben is!!! jobb volt nálad!
Pokróc
Volt már némi footballra hasonlító valami kezdemény ,de ezt a játékot gólra és pontért játszák már vagy 130 éve .
Jó eredménynek mondható 1 itthoni döntetlen a Franciák ellen főleg a megelőző 0:3 árnyékéban ,de még sajnos ez nagyon kevés a valódi ünnepléshez ,mert némi eredmény ugyan van de eredményesség továbbra sincsen .
Pokróc
@sgl: Ezt nevezik úgy hogy álhír , éspediglen épp azoknak szól akik nem nézték de másnap belebotlanak a cikkbe és azt hiszik győztünk ,közben meg nem . Aztán másrészről pedig híveknek is jelzi hogy a döntetlen is győzelem ha mi vagyunk az egyik résztvevő a másik pedig az épp regnáló világbajnok csapat .
Pokróc
@Shikari: Na ne bax ki . 0:3 nál a végén sehol nem jár vastaps . Láttad ? .-(((( Ronaldo visszaintegetett azt hitte őt ünneplik .
nezelodo
Jólvan, na! A mi vezetőnknek mindig félig tele a pohár, ezt hívják máshol optimizmusnak, nálunk meg hatalmas sikernek. Csakhogy annak a pohárnak sokszor igen keserű a tartalma, azt meg legtöbbször nekünk kell kiinni, és nem a diadalmasan vonuló autógyújtogató, és kukaborogató Kubatov magánhadseregnek, és a gazdáiknak.
Aki Én
@Shikari: Én még emlékszem arra, mikor a franciák megnyerték a vb-t, az összes fideszes vezető azzal jelentkezett, hogy ,,migránsok nyerték a vb-t"
Most, hogy nálunk is vannak ,,migránsok", nagyokat kussolnak.
De mindentől függetlenül, ha eb-t nyernénk, akkor sincs igazolva a sok ezermilliárd, amit ennek leple alatt elloptak.
És te, hogyan lehetsz ennyire buta és aljas ember?
Azt tudom elképzelni, hogy csekélyke szellemi képességeid miatt tényleg nem értesz semmit, de qrvára semmit.
Te jó alanya vagy a gyűlölködésnek, népbutításnak, szemfényvesztésnek...
Pokróc
@Shikari: Persze ,el lehet rugaszkodni a valóságtól és tévhitekben is lehet élni , máraki ,de nagyon nem javasolt .
Aki Én
...ugyan benne van a cikkben a link, de ide teszem. Érdemes elolvasni, de erős gyomor kell hozzá. Valami egészen elképesztő ostoba seggnyalás, tele hazugságokkal.
Nagyon jók a hozzászólások, azt is ajánlom, míg el nem tüntetik.
Nessy
Egy tény! A focira fordított több milliárdos összeg ( TAO, állami támogatás, adózási kedvezmények) és az elért eredmény nincs szinkronban.
Pokróc
Aki volt olyan szerencsés pl én , és megnézte az eddigi összes mérkőzést az pontosan tudja hol tartunk .
Akik 1értelműen jobb fotballt játszanak mint mi : Szlovák ,Cseh , Horvát, Lengyel ,Ukrán,Wales , Skócia ,Orosz
Angol ,Holland ,Spanyol ,Svéd ,Finn ,Belga ,Ausztria ,Portugál ,Német ,Olasz ,Svájc , Francia ,
Mi a Török ,Észak Macedón ,Dán féle gyenge szekcióba vagyunk sorolható . Ez a színtiszta igazság 30 mérkőzés után .
nezelodo
@Pokróc: Másról sem szólnak a háború utáni hosszú évtizedek, újjáépítés, a kiskopasz sikerei a Horthy rendszer felszámolása, (de a beszolgáltatást megtartották belőle, a minap csodálkoztam rá apám 1942 évi beszolgáltatási könyvére, amiről megfeledkeztek a történelem tanításakor), az államosítás, a kapitalista veszély, ami aztán napjainkig a rothadó, aztán még egy kis nadrágszíj húzás sorozatban a mai napig, tsz szervezés annak bedöntése, gengszter váltás, lopás, államosítás, az oroszok hazazavarása, aztán visszaédesgetése, a nagybirtokrendszer visszaállítása, a keresztényüldözők mély kereszténysége. Aztán a hatalmas győzelmi jelentés a Brüsszellel való csatákról... És amikor elbuktunk ezt azt, azt hol hirdetik? Ja azt odaát dobolják, mint a háború alatti saját veszteségeinket!
Pokróc
@nezelodo: Igazad van .Ha jól tudom volt kárpótlásijegy . Kaptál belőle legalább valamit vissza ?
Pokróc
@nezelodo: A mi családunkban egy egész malmot vettek el . Ha nem lett volna háború 1 egész jó (de erősen használt ) szálmalmom lenne .
Pokróc
Ugyan az lett footballban mint jégkorongban .6:0 ra vezet az ellenfél de felrobban a nézőtér ! Hajrá magyarok ,Ria -Ria Hungária !
A végén : Szép volt fiúk ! Szép volt fiúk ! 1000 magyar zászló leng a csarnokban . Csak a jégkorong mint játék és a gólütés nem megy .
:-(((((((((((((((((((((((((
Pokróc
Vagy bolondok ,vagy szándékosan kivezényelt fizetett szurkolók . más magyarázat nincsen .
Málna
@sgl: 05:51 Én viszont esküdni mernék, hogy pont a negatív emberek miatt nincs előrelépés, ők húzzák vissza a többieket is...
silber13
@Málna: Ne beszélj hülyeségeket Málenykaja Málnácska! A visszahúzó,negatív embereket csapaton és a klubvezetésen belül keressed. kapnak egy vezetői széket, pénzt, számolatlanul, felelőség nuku,ergo röhögek a markukba. foci sokadlagos szempont
Málna
@silber13: Szerintem nem nagyon érted ezeket a jelzőket. Na nem véletlenül...:-)
silber13
@Málna: Hát bezony...Igazságod lehet,mer' ugyi anno nem járék skólába,miként az többi nebuló és leginkább tekigyelmed, a betüknek vetését is a falusi baktertól lesém el , tekigyelmed szellemi szárnyalása meg egyenest lenyűgöző!:-)))))))
nezelodo
@Pokróc: Kárpótlási jegyet nem, apám kicsi birtokát aranykoronában kaptuk vissza. Ja meg "örököltem" alighanem Rákosi-féle búzakötvényt is. Milyen pofát vágna az illiberális hivatal, ha beállítanék, hogy váltsák be?
A kárpótlási jegy amúgy a spekulánsok aranybányája lett, különösen ott, ahol a természetvédelmi területeken fektették be. Persze, tudták, az állam sokszázszorosáért visszavásárolja majd.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.