Az UEFA már a magyar válogatott Németország elleni meccsét is vizsgálja.

Mindhárom Eb-mérkőzésünkön merültek fel gondok a magyar szurkolókkal kapcsolatban – ezt lépte meg az UEFA

A magyar válogatott tagjai a szurkolók előtt a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának utolsó fordulójában játszott Németország – Magyarország mérkőzés végén a müncheni Allianz Arénában 2021. június 23-án. Németország-Magyarország 2-2. Fotó: MTI/Kovács Tamás

A szövetség a magyarok Portugália és a Franciaország elleni meccsei után a müncheni Eb-találkozón történtek miatt is vizsgálódik.

Az UEFA közölte, hogy vizsgálja a magyar és a német válogatott szerdai, müncheni Eb-meccsét, a stadionban szurkoló drukkerek esetleges kirekesztő viselkedése miatt. Tartottak fel például melegellenes plakátot is.

A szervezet nem közölt pontos részleteket, német sajtóértesülések szerint azonban a magyar szurkolók egy része homofób dalokat énekelt a 2-2-re végződött csoportmeccsen.

Korábban már bejelentették, hogy Magyarország Portugália és a Franciaország elleni meccseit is vizsgálják, így a magyar futballválogatott mindhárom Eb-mérkőzésén problémák merültek fel a szurkolókkal kapcsolatban.

A portugál sajtó arról számolt be, hogy Cristiano Ronaldónak ellenséges fogadtatásban volt része a Puskás Arénában, ahol a franciák kulcsemberei közül Kylan Mbappé és Karim Benzema is a hazai drukkerek rasszista céltáblája volt.

Forrás: 444.hu, hvg.hu

Címlapkép: MTI/Kovács Tamás

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Nem értem, hogy hogyan merik ezeket az Orbán által 2006-ban felheccelt, majd később nemzeti hőssé avatott hazafiakt megvádolni?:
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
térdelés nem való a pályára, a sportba.
Ez igen :(
Ezt is szépen kifejtette a hazaáruló ge-ci
nezelodo
Nem értem, hogy hogyan merik ezeket az Orbán által 2006-ban felheccelt, majd később nemzeti hőssé avatott hazafiakt megvádolni?:
Nessy
@nezelodo: Már méretet vettek a glóriájukhoz! A gyűlölet mérgező! Megmérgezi a saját, és mások életét is. A vandáloknak meg mindegy, lehessen balhézni! Aztán meg megsértődni, ha nem mindenhol simogatják meg a kopasz buksijukat!
namihami
Ha az UEFA és a FIFA pucájában lenne (lenne) annyi vér, hogy ezek után kimondja, hogy a magyar csapat, a ""szurkolók kultúrált viselkedése miatt"" 10 évig nem indulhat semmilyen nemzetközi versenyen, nem igazolhat külföldi játékost illetve nem mehet magyar külföldre, akkor talán az MLSz és az irányítói, élén Orbánnal, ha nem is látnák be, de legalább kapnának egy tockost.
Akkor is zengne a ""báncsákamagyart!"", de legalább a kinti pénzcsap elzáródna. Amivel egyetemben sokkal erősebb figyelmet kellene fordíttatni a tiltott hazai finanszírozásra, TAO lopásokra a szövetség pénzügyi manipulációira.
És némi nemzetközi pluszfigyelem vetődne a hazai csürhére.
RonaGyuri
Már az UEFA is a Soros kezében van, mint az EU, NATO, az ENSZ, és ...Báncsák Orbán csűrhéjét! =))
Szalay Miklós
Egy nem szokványos elemzés a profi sport társadalmi szerepérõl, pozitívumairól, negatívumairól:

egyvilag.hu/korabbiuzenetek/PT106_2021-02-18.shtml#sport

Benne azt, hogy a diktatúrák, autokratikus rendszerek, vezetők általában kiemelt figyelmet szentelnek a sportnak.
justhpeter
Egy szezonra kell eltiltani a magyar szurkolókat a külföldi meccsek "látogatásától" és máris javulás áll be. Ha nem jöhetnek a hazai zárt kapus meccsek.
rokker33
Jól tették. Hol van a szólás szabadság ?? Had mondjuk már ki az igazat meg a véleményünket azigazságról , ha már létezik ez a kurva nagy demokrácia!Vagy buzikat,vallást,politikusokat ,papokat,védett személyeket nem lehet ócsárolni!??Szegények mindjárt hullajtok egy könnycseppet értük,ha tudok...
ómió
Sehol nem borultunk buzivirágzásba? Na, ne má'!
csak úgy....
@rokker33: neked magadért kellene könnyet hullajtanod..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.