A nagy labdarúgó-mérkőzések előtt általában sorsolják a szövetségek, mely szerencsés fiatal sportolók kísérhetik ki a világ legnagyobb sztárjait a pályára. Magyarországon úgy alakult, hogy két Szijjártó is közéjük került.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
LENYŰGÖZŐ!!! Erre licitáljon rá valaki! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: na jó árNYALNI lehet: a derék hvg.hu nem engedi véleményezni a cikkét
RonaGyuri
@RonaGyuri: LENYŰGÖZŐ!!! Erre licitáljon rá valaki! =))

na jó árNYALNI lehet: a derék hvg.hu nem engedi véleményezni a cikkét

A hvg.hu „Épp úgy hívták a Hollandia–Csehország-meccs két fiatal játékoskísérőjét, mint Szijjártó Péter gyerekeit” címmel számol be arról a fatális véletlenről, hogy

img4.hvg.hu/image.aspx?id=c9ec32d3-feaf-4ac9-8d41-58d555b3994e&view=b2dea50f-cee1-4f6e-b810-034566fbfb2e

Ha már úgy esett, hogy két ugyanolyan nevű gyermek is kikísérte a játékosokat, a portál megkérdezte a Külgazdasági és Külügyminisztériumot, a miniszter gyermekeiről van-e szó. Ők nem tagadtak, de nem is erősítették meg az információt.
“Az Európa-bajnokság szervezési kérdései semmilyen szempontból sem tartoznak a KKM hatáskörébe” – írták tömör válaszukat.
Nem adott felvilágosítást az UEFA és a Magyar Labdarúgó-szövetség sem!
Egyébként már az sem semmi, hogy nem azt válaszolták, hogy a Szijjártó család magénelfoglaltságai nem tartozik rájuk! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.